Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Meditációk

AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ "HAGYD, HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMAID" - bármely meditáció mellé most ajándékba jár a legnépszerűbb meditációnk, egyszerűen csak tegye a kosárba az ajándékot.

Nézz szét bátran, sok hasznos gyakorlatot találsz itt. Ha problémára keresel megoldást, fejleszteni szeretnéd magadat, vagy lazítani akarsz, biztosan ki tudsz választani neked megfelelő meditációt.

Ha tájékoztatásra van szükséged, minden felvételnél találsz leírást és ajánlást. További kérdéseid vannak? Tedd fel őket e-mailben és igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. 

Rendezés:
Nézet:
7.490 Ft

Ahogy látni fogod, ez a meditáció segít neked abban, hogy újra és újra találkozz a tudattalanodban már megteremtett üzleti tanácsadóddal. Ő számodra a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb tanácsadó és üzlettárs, aki mindig képes kihozni belőled és az éppen adott helyzetből az üzleti maximumot anélkül, hogy valaha becsapna vagy elpártolna tőled.

Ez a különleges meditáció bevezet a te személyes pénzhez való viszonyodba és beavat abba, hogyan lehetséges a személyiségedből a lehető legtöbbet kihozni most, illetve a legszűkebb határidőn belül.

Ez a meditáció csomagben is elérhető, KATTINTS IDE!

7.490 Ft

Ennek a meditációnak az a célja, hogy növelje a hozzád beáramló pénz mennyiségét. Ha szeretnél több pénzhez jutni, mint amennyivel pillanatnyilag rendelkezel, akkor nincs más dolgod, mint hetente legalább egyszer meghallgatni ezt a meditációt.

Ahogyan követed majd a meditáció folyamatát, azt fogod észrevenni, hogy egyre jobban letisztul benned, hogyan juthatsz több pénzhez és főleg, hogyan léphetsz rá arra az útra, mi állandó, a jelenleginél magasabb szintű egzisztenciát biztosít számodra. Ez a belső gyakorlat különleges módon lett megalkotva és nagyon erős hatású mivel egyszerre dolgozik az elme teremtő erejével és motivál a helyes cselekvésre.

Ha több pénzt szeretnél, nincs más dolgod mint elkezdeni a meditációk gyakorlását. Ez nem nagy befektetés ahhoz képest, ahová hamarosan képes leszel eljutni ennek a gyakorlatnak a segítségével. Ha igazán hatékonyan és mélységében szeretnéd megváltoztatni a pénzhez való viszonyod, akkor töltsd le a Pénzember I. és Pénzember II. meditációkat. Ezek segítségével képes leszel egy egészen új, tudattalan pénzteremtő struktúrát létrehozni

Ez a meditációs csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

6.490 Ft

Ez a meditáció abban segít, hogy megalkosd és aktiváld a tudattalanodban eddig passzívan szunnyadó pénzembert.

Ha ennek a gyakorlatnak a segítségével megalkotod az elmédben azt a tudatállapotot, amiben jobb, sőt sokkal jobb a viszonyod a pénzhez mint eddig, az már hatalmas előrelépés.

De ebben a meditációban nem csak megteremted a benned szunnyadó pénzembert, hanem harmonizálod is a személyiségeddel, így nem csak bőségesebb, hanem harmonikusabb életet is képes leszel teremteni magadnak.

Ez a meditáció csomagban is elérhető KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Bár a vizualizációs képességet sokszor a meditáció gyakorlásához kötik, valójában a belső képekkel kapcsolatos munka minden alkotótevékenység alapja. A belső képek helyes és hatékony használata nagyban megkönnyíti az elméddel való közös munkát.

Ezt a meditációt úgy terveztük meg és készítettük el, hogy lépésről lépéséről, szintről szintre vezesse a gyakorlót az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig.

Bár elsőre – különösen ha kezdő vagy - úgy tűnhet, hogy a belső képekkel való munka valami nagyon nehéz, misztikus tevékenység, néhány alkalom éppen elég lesz arra, hogy megtanuld és megértsd, hogy a vizualizáció nem egy adottság hanem egy gyorsan fejleszthető képesség. Akárhol is tartasz az önismereti úton, ha szeretnéd fejleszteni a vizualizációs technikád ez a meditáció egészen biztosan hasznos lesz számodra.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

7.490 Ft

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy lecseréljük vagy megváltoztatjuk a benned dolgozó belső gyógyító energiáját, hogy hatékonyabban tudja elvégezni a rá háruló munkát. 

Egymásra épülő kétlépcsős meditációkból ez az 1. rész

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük. Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint  az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

7.490 Ft

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy folyamatos gyógyító aktivitásra ösztönözzük a tudattalanod. Ezt a meditációt, hetente, kéthetente javasolt elvégezni.

Egymásra épülő kétlépcsős meditációkból ez a 2. rész

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük. Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

Ez a meditáció csomagban is elérhető itt, KATTINTS IDE! 

6.490 Ft

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy stimuláljuk az elméd gyógyító erejét vizualizációval, így támogatjuk és folyamatosan stimuláljuk a benned áramló gyógyító energiákat. Ezt a meditációt akár naponta többször is érdemes elvégezni.

Ez a meditáció segít neked abban, hogy megtaláld és aktiváld magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled. Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint helyesen gyakorolni ezeket a meditációkat.

A meditációs csomagok előnye

Az életünkben megjelenő legtöbb probléma valójában csupán tünet, amely mögött sokszor egy jóval nagyobb problémahalmaz áll. Bizonyos nehézségek és elakadások esetén elég csupán azt az egy problémát kezelni, de vannak helyzetek, amikor érdemes alaposabban körüljárni az adott témát. Ilyenkor érdemes a célzottan összeválogatott meditációs csomagjaink közül válogatni.

Ezek a gyűjtemények kedvező áron átfogó, probléma specifikus megoldást nyújtanak mindazok számára, akik tudják, hogy a nehézségeinket és a megoldásukat is az elménkben hozzuk létre. 

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy képes legyél kölcsönös bizalmat felépíteni bárhol, bármikor, bárkivel. Szülőknek, terapeutáknak, kommunikációs szakembereknek, tanároknak, coachoknak és egyéb segítő foglalkozású szakembereknek különösen ajánlott. A gyakorlat hatékonyan segít abban, hogy aktiválja és magasabb szintre emelje azt a már meglévő képességet, amivel szinkronba és harmóniába kerülhetsz egy másik emberrel.

5.490 Ft

Ennek a meditációnak az a címe, hogy Drasztikus fogyás éspedig azért mert az a lényege, hogy okoskodás nélkül, a lehető legkevesebb szenvedéssel, ugyanakkor nem szenvedés nélkül gyorsan lefogyj. Ez a diéta nem humánus, nem türelmes, nem ételbarát, nem elfogadó, hanem hatékony.

5.490 Ft

A fejlődéséhez fontos képesség tanulni a múlt tapasztalataiból. A múlt nagyszerű tanár, de nem szabad, hogy figyelmünket túlságosan magához láncolja. A múlt negatív eseményein való aktív rágódás, vagy a pozitív emlékeken való merengés könnyen megakasztja és blokkolja a jelenben folyó életünket. Ezt az elakadást határozzuk meg úgy, hogy valamit nem tudunk elengedni.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Ha szeretnél mások felé tiszteletet mutatni, elismerést és figyelmet kivívni erőlködés nélkül, ha szeretnéd, hogy kedves, kellemes társaságnak tartsanak, akkor annak az egyik legegyszerűbb módja, ha emlékszel azok nevére, akikkel találkozol.

 

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Ez a meditáció abban segít, hogy a lehető leggyorsabban kiold magadból a téged hátráltató szorongást, félelmet, fájdalmat vagy bármilyen egyéb negatív érzelmet.  Azzal, hogy megszabadulsz a téged blokkoló, hátráltató feszültségtől vagy fájdalomtól lehetőséget kapsz arra, hogy kiteljesítsd az életedben azt, amit eddig ez a kellemetlen érzés meggátolt.

5.490 Ft

Igazán különleges meditáció mindazoknak, akik szeretnek jógázni. A jóga gyakorlása után természetes és bevett utolsó gyakorlat a savászanában végzett relaxáció. Ugyanakkor a gyakorlás előtt egyáltalán nem általános a hatékony jelenlét meditáció. Pedig a helyes összpontosítás nagyban segít abban, hogy csökkentsd a sérülésveszélyt, növeld a hatékonyságod, hajlékonyabb legyél és könnyebben nyúljanak az izmaid.

5.490 Ft

A szakítás az élet része, az utána következő űr és fájdalom teljesen normális jelenség. Ez könnyen megérthető. Sajnos ez a megértés, a fájdalom elviselését, az elveszíttet társ hiányát, a csalódottság érzését lényegesen nem enyhíti. Az enyhülést igazán csak a tudat és a tudattalan által egyaránt elfogadott végső búcsú hozhatja meg. Ebben segít ez a meditáció.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Ha arra vágysz, hogy bő húsz percig ne zavarjon senki és semmi, ha szeretnél egy kicsit természetes módon pihenni és feltöltődni, akkor válaszd ezt a varázslatos meditációt, aminek egyetlen célja, hogy a hatására a lehető legjobban regenerálódj, pihenj, gyógyulj és feltöltődj.

 

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

Ha magas vérnyomással küzdesz, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt a meditációt. Rengeteg vizsgálat igazolja, hogy a vezetett meditációk nagyon hatékonyan csökkentik a magas vérnyomást. Ezt a visszajelzések alapján mi is meg tudjuk erősíteni.

5.490 Ft

Ez a meditáció olyan, mint egy nagyon jól felkészült kommunikáció tanár, aki semmi másra nem törekszik csupán, hogy hatékonyan megold azt az igen nehéz feladatot, hogy emberek előtt kell szerepelned. Lépésről lépésre tanít meg arra, hogyan szerepelj nyilvánosan, higgadtan és sikeresen bármilyen nehéznek vagy reménytelennek is tűnik ez a kihívás ebben a pillanatban.  

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

6.990 Ft

A belső gyermeki éned egyenlő a bizalommal, a nyitottsággal, a játékossággal, a hittel és a harmóniával. Amikor a belső gyermeki éned kézen fogod vagy átöleled, akkor visszakerülsz a kiapadhatatlan, teremtő energiaforrásodhoz. Ezt a forrást pedig arra használod, amire csak akarod. Nagyon erős meditáció mindazok számára, akik nem szeretnék elveszíteni a bennük élő gyermekkel a kapcsolatot.

5.490 Ft

Az alapgyakorlat az első lépés ahhoz, hogy tökéletes végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot. Ha még soha nem meditáltál javasoljuk, hogy ne ezzel kezd, hanem töltsd le és próbáld ki valamelyik ingyenes ellazító gyakorlatunkat. Ezzel ismereteket szerzel arról, milyen ellazult állapotban lenni és ha tetszik, akkor lépj tovább az alapgyakorlatra.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

5.490 Ft

A gyors ellazulás meditációs gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok második lépése. Célja, hogy bárhol bármilyen körülmények között 5-10 másodpercen belül el tudd magad lazítani és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!