Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Gyors út a teljes ellazuláshoz

Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A gyors ellazulás meditációs gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok második lépése. Célja, hogy bárhol bármilyen körülmények között 5-10 másodpercen belül el tudd magad lazítani és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

Bővebb információ

A mestermeditációk egy négy lépéses gyakorlatsor, ami teljesen az alapoktól vezet be a meditáció mélységeibe.

Az első lépésben megtanít egy egyszerű technikára, hogy megszokd a mély ellazultság érzését.

A második lépésben, megtanít gyorsan mélyen ellazult állapotba jutni.

A harmadik lépésben, az intuíciód fejlesztését tűzi ki célul.

A negyedik lépésben pedig bemutat a belső mesterednek.

A lépések egymás után következnek és bár külön-külön is használhatóak a meditációk – különösen, ha nem vagy haladó meditáló - érdemes egymás után letölteni és gyakorolni őket.

Már nem kezdőknek való meditációs gyakorlat, amit valójában mindenkinek érdemes elsajátítani. Hiszen a legtöbb esetben nem az a legnagyobb baj, amit egy bizonyos pillanatban annak érzünk, hanem, hogy minden ismeretlenre dühből és meggondolatlanul reagálunk. További probléma, hogy nem vagyunk képesek intuitív döntéseket hozni, mert nem tudjuk megkülönböztetni a normál és lazább tudatállapotainkat. Biztosak vagyunk benne, hogy rendkívül hálás leszel magadnak, mikor rájössz, hogy néhány meditáció után mennyire könnyen sajátítottad el ezt a képességet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy három-öt gyakorlás után a gyors ellazulás nagyon könnyen fog menni.

Időtartam: 26 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 27.
A "Folytatása" az "Alapgyakorlat - a meditáció elmélyítése" című mester meditációnak. Ez a 2. rész. Azt is mondhatnám, hogy ez külön is megállja a helyét, mint vezetett meditáció. Ebben a meditációban egy 5 lépéses technikát tanít meg, hogyan nyugtassa le magát illetve kerüljön az ember pihenő állapotba, rövid idő alatt. Regenál is, ha fáradtak vagyunk, mert sokat kell dolgozni és kevés idő jut a pihenésre, akkor is jó helyen vagy. Abban különbözik a "Nagyon mély, stresszoldó meditáció" című meditációtól, hogy itt képességet fejleszt az ember, amit rendszeresen alkalmazza új képességre teszünk szert. Ezt akár ha nem vagyunk otthon, akkor is betudjuk vetni, akár pár perc alatt lemegyünk Théta szintre. Cél ennek a meditációnak hogy ezt a nyugottságot a meditáció után is képesek legyünk megtartani. Itt lehet hogy elsőre nem megy, de éppen azért kell sűrűn hallgatni és napközben alkalmazni a technikát.(De azt is mondhatnám, "Nagyon mély, stresszoldó meditáció" című meditációnak, a "turbósított" változata ez a meditáció.) Mikor tartósan elértük ezt a nyugott, laza állapotot, akkor érdemes tovább menni a "következő szintre" vagyis 3. meditációra. "Intuíció fejlesztés" című meditáció a következő lépés.
Termék címkék: ellazulás, lazítás, mestertipp