Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Gyors út a teljes ellazuláshoz

Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A gyors ellazulás meditációs gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok második lépése. Célja, hogy bárhol bármilyen körülmények között 5-10 másodpercen belül el tudd magad lazítani és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

Bővebb információ

A mestermeditációk egy négy lépéses gyakorlatsor, ami teljesen az alapoktól vezet be a meditáció mélységeibe.

Az első lépésben megtanít egy egyszerű technikára, hogy megszokd a mély ellazultság érzését.

A második lépésben, megtanít gyorsan mélyen ellazult állapotba jutni.

A harmadik lépésben, az intuíciód fejlesztését tűzi ki célul.

A negyedik lépésben pedig bemutat a belső mesterednek.

A lépések egymás után következnek és bár külön-külön is használhatóak a meditációk – különösen, ha nem vagy haladó meditáló - érdemes egymás után letölteni és gyakorolni őket.

Már nem kezdőknek való meditációs gyakorlat, amit valójában mindenkinek érdemes elsajátítani. Hiszen a legtöbb esetben nem az a legnagyobb baj, amit egy bizonyos pillanatban annak érzünk, hanem, hogy minden ismeretlenre dühből és meggondolatlanul reagálunk. További probléma, hogy nem vagyunk képesek intuitív döntéseket hozni, mert nem tudjuk megkülönböztetni a normál és lazább tudatállapotainkat. Biztosak vagyunk benne, hogy rendkívül hálás leszel magadnak, mikor rájössz, hogy néhány meditáció után mennyire könnyen sajátítottad el ezt a képességet. A tapasztalatok azt mutatják, hogy három-öt gyakorlás után a gyors ellazulás nagyon könnyen fog menni.

Időtartam: 26 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: ellazulás, lazítás, mestertipp