Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Gondolatok leállítása a fejben
5.500 Ft

Gondolatok leállítása a fejben

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Ennek a meditációnak az a célja, hogy elcsendesítse a gondolatokat a fejedben.

Bővebb információ

Úgy érzed, nem tudod leállítani a fejedben kavargó gondolatokat, pedig már nagyon vágysz az elcsendesedésre?

Szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz egy stresszes időszakban nyugodt perceket biztosítani magadnak?

Jó helyen jársz, karnyújtásnyira vagy a megoldástól.

Ennek a meditációnak az a célja, hogy elcsendesítse a gondolatokat a fejedben. Biztos vagyok benne, hogy sejted, nem te vagy az egyetlen, aki a fejében kavargó gondolatoknak nem tud megálljt parancsolni. Sokan vannak ezzel hasonlóan, pedig nem kellene, hogy így legyen. Biztos vagyok abban is, hogy mire a meditáció végére érünk meg fogod érteni, hogy miért zakatolnak a fejedben a gondolatok, és ha ezt megértetted, akkor le is fogod tudni állítani a szükségtelen gondolatáramlást.

Különösen erős és hatékony meditáció, ami nem csupán megszünteti a fejedben a gondolatok okozta feszültséget, de meg is érteti veled, hogy miért jött létre ez a feszültség, így a jövőben sokkal könnyebben kerülheted el a tudatod felesleges túlműködését.

Időtartam: 19 perc

Csomagban is elérhető

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
2020. 05. 15. -
Igazolt vásárlás
Mikor az ember fejében össze-vissza kavaró gondolatok mennek, zavarodottság és/vagy dolgok kusza halmaza egy vég nélküli eredményt hoz, akkor érdemes ezt a meditációt meghallgatni. Mikor nem tudom mit tegyek a sok dolog közül és nem látom át saját gondolataimat, akkor ezt a meditációt hallgatom meg.
2018. 12. 18. -