Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Fájdalomcsillapítás
5.500 Ft

Fájdalomcsillapítás

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Tanuld meg azokat a technikákat, aminek a hatására a legtöbb fájdalom azonnal elmúlik!

Bővebb információ

A testedben érzett fájdalom akár gyógyszerek nélkül is csillapítható, pusztán az elmédet kell kicsit megtornáztatnod.

Ha Téged is érdekel hogyan, tégy egy próbát ezzel a gyakorlattal.

Rendkívül erős és hatékony gyakorlat. Ez a meditáció valójában két technika ötvözése, aminek hatására a legtöbb fájdalom tényleg azonnal elmúlik.

Hatékony a fejfájással, izomfájdalmakkal, hátfájdalmakkal szemben.

Műtétek után gyógyszer helyett vagy mellett is alkalmazható. Szerencsés esetben nem is jön vissza, de fontos, hogy tisztában legyél vele, a gyors fájdalomcsillapítás nem gyógyítás, csupán a tünet kezelése.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy bármilyen fájdalom esetén érdemes kipróbálni. Különösen javallott akkor használni, ha olyan fájdalmaid vannak, amik kellemetlenek és nem tudsz tőlük aludni.

Ha olyan nagy a fájdalmad, hogy első meghallgatásra csak enyhíteni tudja a meditáció, akkor nyugodtan hallgasd meg annyiszor ahányszor csak szükségét érzed. A vezetett meditációnak a gyógyszerrel ellentétben nincs mellékhatása.

Időtartam: 38 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 03. 12. -
Igazolt vásárlás
Szuper erős fizikai fájdalomcsillapító. Ha mentális eredetű problémád van, pl félsz valamitől vagy bánatod van, akkor ne ezt a meditációt hallgasd meg. (Arra külön vannak meditációk) Ez a meditáció abban nagyszerű, hogy ha van egy fájdalmunk, akkor csökkenteni tudjuk a fájdalmat vagy akár el is múlhat a fájdalom.
Nekem már sikerült fájdalmat kigyógyítani 1 meghallgatás után, pl fejfájást, gyomorfájást, torokfájást. Én megvagyok elégedve a meditációval. Mindenkinek ajánlom, mivel működik és gyors segítség ha baj van. Úgy érzi magát az ember, mintha Jedi lenne és épp meggyógyítja magát, az erő segítségével.
Fontos azt észben tartani hogy ez a meditáció fájdalomcsillapító, de nem fejleszti a szervezett öngyógyító képességét, vagyis az adott szinten van, amit születésed óta megörököltél. Ha nincs fájdalmad és szeretnéd hogy ellenálló legyen a szervezeted, sérülés esetén gyorsabban gyógyuljon meg a szervezeted, akkor neked "Öngyógyító meditációs csomag" című meditációkat kell hallgatnod.