Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Gyors problémamegoldás

Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Ez a meditáció abban segít, hogy a lehető leggyorsabban kiold magadból a téged hátráltató szorongást, félelmet, fájdalmat vagy bármilyen egyéb negatív érzelmet.  Azzal, hogy megszabadulsz a téged blokkoló, hátráltató feszültségtől vagy fájdalomtól lehetőséget kapsz arra, hogy kiteljesítsd az életedben azt, amit eddig ez a kellemetlen érzés meggátolt.

Bővebb információ

Az életünkben előforduló nehézségekkel általában felvesszük a harcot, megpróbálunk velük megküzdeni. Ez a küzdelem a legtöbbször azért értelmetlen, mert nem a nehézség okozza a valódi szenvedést, hanem a nehézségre arra adott érzelmi reakciónk. (Nem a postán sorban állni nehéz, hanem legyőzni a türelmetlenségünket. Nem kimondani a szerelmi vallomást nehéz, hanem legyőzni az elutasítástól való félelmet.) Ha képes vagy kezelni az érzelmi túlfűtöttséget, akkor sokkal könnyebben vagy képes megoldani vagy elfogadni bármilyen helyzetet. 

Ha jól használod, ezzel a rövid meditációval eddig elérhetetlennek tűnő célokat is könnyedén elérhetsz. Fedezd hát fel és használd ki az összes lehetőséget, ami ebben a gyakorlatban rejtőzik.

Időtartam: 20 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!