Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Álmatlanság
5.500 Ft

Álmatlanság

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

A gyakorlat több alvássegítő és elmélyítő technikát alkalmaz egyszerre. 

Bővebb információ

Gyönyörű, a maga nemében egyedülálló meditáció

Sokáig teszteltük mire elérte, mostani nagyon hatékony formáját, hogy elindulhass álomország felé!

Fedezd fel a pihentető, mély alvás állapotát.

A gyakorlat több alvássegítő és elmélyítő technikát alkalmaz egyszerre, így nagy biztonsággal kijelenthető, hogy erre el fogsz aludni. Egy jó alvás után minden sokkal könnyebbnek tűnik. Azért is érezheted ezt így, mert a nyugodt és pihentető alvás több, mint a testünk megérdemelt pihenése a nap végén: az egészség és a boldogság alapja, hatással van a hangulatodra, az immunrendszeredre és még a mindennapi kapcsolataidra is.

Mivel jótékony hatása épp úgy megmutatkozik ezeken a területeken, mint a hiánya, fontos, hogy az éjszaka folyamán pihentető, mély, nyugodt alvásban legyen részed. Az alvás során megújul a fizikai tested és a szellemed is, így másnap frissen és energikusan vághatsz neki a napnak. A munkabírásod a kipihent állapotnak köszönhetően újra a régi, szinte kíváncsian várod az újabb kihívásokat, amelyek teljesítése így már nem lehet akadály.

Időtartam: 47 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2024. 04. 04. -
Kerestem valami segítséget, ami segít megoldani az alvásproblémámat. Megérettem mitől van és haladok a megoldás felé. Köszönöm!