Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Alapgyakorlat - a meditáció elmélyítése
5.500 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Alapgyakorlat - a meditáció elmélyítése

5.500 Ft
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Tanuld meg, hogyan tudod te irányítani a saját ellazulásod! 

 

Bővebb információ

Az alapgyakorlat az első lépés ahhoz, hogy tökéletesen végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot.

Egy nagyon egyszerű, gyors és hatékony módszer, ami azt a célt szolgálja, hogy te irányítsd az ellazulásod. Ne legyen szükséged senkire és semmire, elég ezt az egy technikát ismerned, hogy bármilyen körülmények között képes legyél kilépni a normál tudatállapotból egy lazább, nyugodtabb, lelassultabb állapotba. 

Időtartam: 14 perc

Csomagban is elérhető

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 01. 23. -
Igazolt vásárlás
Ez a mester meditáció sorozat első hanganyagja. Nagyon tetszik mert egyszerű, de hatásos. Sokszor hallgassuk meg, mert ez a meditáció épül a többi meditációra. Ez a meditáció fejleszti a koncentrációt. A legfontosabb tulajdonság, ami a mentális munkánál elengedetlenül fontos. Rendszeres hallgatásával észre vesszük olyan dolgokat az életünkbe, amit eddig nem is vettük észre. Sokat változtam, mióta rendszeresen hallgatom ezt a meditációt. Azzal különbözik ez a meditáció (mester meditációk) a többitől, hogy nem egy konkrét problémára meditál az ember, hanem egy
tulajdonságát fejleszti. És éppen ezért nagyszerű, mert az életben jönnek a feladatok és a fejlett koncentrációval, könnyebb megoldást találni. A tanulásba is sokat segít, több dolgot tudd meg jegyezni az ember, sokkal több mindenre emlékszik az elme, jobb memória és mentális terhelhetőség is nagyobb lesz. Erre meditációra épül a következő darab: "Gyors út a teljes ellazuláshoz" című meditáció.