Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Alapgyakorlat - a meditáció elmélyítése

Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Az alapgyakorlat az első lépés ahhoz, hogy tökéletes végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot. Ha még soha nem meditáltál javasoljuk, hogy ne ezzel kezd, hanem töltsd le és próbáld ki valamelyik ingyenes ellazító gyakorlatunkat. Ezzel ismereteket szerzel arról, milyen ellazult állapotban lenni és ha tetszik, akkor lépj tovább az alapgyakorlatra.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Bővebb információ

A mestermeditáció egy négy lépéses gyakorlatsor, ami teljesen az alapoktól vezet be a meditáció mélységeibe. Az első lépésben megtanít egy egyszerű technikára, hogy megszokd a mély ellazultság érzését. A második lépésben, megtanít gyorsan mélyen ellazult állapotba jutni. A harmadik lépésben, az intuíciód fejlesztését tűzi ki célul. A negyedik lépésben pedig bemutat a belső mesterednek. 

A lépések egymás után következnek és bár külön-külön is használhatóak a meditációk – különösen, ha nem vagy haladó meditáló - érdemes egymás után letölteni és gyakorolni őket.

Ez a gyakorlat egy nagyon egyszerű, gyors és hatékony módszer, ami azt a célt szolgálja, hogy te irányítsd az ellazulásod. Ne legyen szükséged senkire és semmire, elég ezt az egy technikát ismerned, hogy bármilyen körülmények között képes legyél kilépni a normál tudatállapotból egy lazább, nyugodtabb, lelassultabb állapotba. Legalább háromszor - de nem baj ha sokkal többször - csináld végig a gyakorlatot, mielőtt tovább lépsz a következő szintre.

Időtartam: 14 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 01. 23.
Ez a mester meditáció sorozat első hanganyagja. Nagyon tetszik mert egyszerű, de hatásos. Sokszor hallgassuk meg, mert ez a meditáció épül a többi meditációra. Ez a meditáció fejleszti a koncentrációt. A legfontosabb tulajdonság, ami a mentális munkánál elengedetlenül fontos. Rendszeres hallgatásával észre vesszük olyan dolgokat az életünkbe, amit eddig nem is vettük észre. Sokat változtam, mióta rendszeresen hallgatom ezt a meditációt. Azzal különbözik ez a meditáció (mester meditációk) a többitől, hogy nem egy konkrét problémára meditál az ember, hanem egy
tulajdonságát fejleszti. És éppen ezért nagyszerű, mert az életben jönnek a feladatok és a fejlett koncentrációval, könnyebb megoldást találni. A tanulásba is sokat segít, több dolgot tudd meg jegyezni az ember, sokkal több mindenre emlékszik az elme, jobb memória és mentális terhelhetőség is nagyobb lesz. Erre meditációra épül a következő darab: "Gyors út a teljes ellazuláshoz" című meditáció.
Termék címkék: alapgyakorlat, mélyítés, mestertipp