Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Kölcsönös bizalom kialakítása azonnal

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Bővebb információ

Légy képes kölcsönös bizalmat felépíteni bárhol, bármikor, bárkivel!

Szülőknek, terapeutáknak, kommunikációs szakembereknek, tanároknak, coachoknak és egyéb segítő foglalkozású szakembereknek különösen ajánlott.

 

A gyakorlat hatékonyan segít abban, hogy aktiválja és magasabb szintre emelje azt a már meglévő képességet, amivel szinkronba és harmóniába kerülhetsz egy másik emberrel.

Az egyetértést, vagyis a kölcsönös bizalmat, amelynek segítségével irányítjuk a kommunikációt szakszóval raportnak nevezzük.

Ennek a kommunikációs csatornának a felépítése és megtartása kulcsfontosságú minden olyan kapcsolatban, amikor nem csupán beszélgetsz valakivel, hanem valamilyen fontos információt szeretnél átadni vagy változtatni akarsz a beszélgetőpartnered érzésein, gondolkodásán. Ebben segít ez a meditáció.Amikor egyetértésben vagy valakivel, mindkettőtök kölcsönösen érzi a bizalmat és közvetlen kapcsolatot a másikkal. Erre szokás azt mondani, hogy egy hullámhosszon vagytok.

Időtartam: 33 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!