Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Alap lazítógyakorlat - a meditáció mestereitől
0 Ft

Alap lazítógyakorlat - a meditáció mestereitől

0 Ft
Elérhetőség: Letölthető

INGYENES MEDITÁCIÓ

A napközben tartott szünet amit pihenésre fordítasz meghozza a gyümölcsét.

Bővebb információ

Ha napközben egy kis pihenésre vágysz, szeretnél egy kicsit lazítani, sok feladat vár még rád, de úgy érzed, nem tudsz haladni, ez a gyakorlat pont Neked szól.

Azok, akik rendszeresen beiktatnak munka közben lazító, meditációs gyakorlatokat, arról számolnak be, hogy a pihenőidő után figyelmesebbek, kreatívabbak, hatékonyabbak, és ez csak pár felsorolt változás a teljesség igénye nélkül. Bizonyos kultúrákban még ma is él a szieszta fogalma, és aktívan gyakorolják is a mindennapokban.

Érdemes Neked is kipróbálnod, ha tapasztaltad már az egy helyben toporgás érzését. Jutalmazd meg magad, engedd meg az agyadnak, hogy pihenőt tarthasson, hidd el, megérdemli. Meglátod, olyan érzés lesz, mintha valaki megtalálta volna rajtad az újraindító gombot, és ez mind csak a Te érdemed lesz.

Ha szeretnél igazán ellazulni és megismerni a mélyebb tudatállapotokat, akkor első lépésként ez a meditáció kitűnő lesz számodra. A gyakorlat alatt megismerheted sok, a meditálunk.hu oldalon letölthető vezetett meditáció ellazító technikáját. Így megtapasztalhatod, mennyire könnyen és hatékonyan lazít el és visz egy olyan tudatállapotba, ahonnan elkezdődhet az igazi meditációs munka. A meditáció az ellazulás után még enged egy ideig időzni ebben a laza, nyugodt és nagyon egészséges állapotban, majd biztonságosan hoz vissza a normál hétköznapi tudatállapotba. 

Időtartam: 14 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.