Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Munka a Belső Gyógyítóval

Ár:
7.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy folyamatos gyógyító aktivitásra ösztönözzük a tudattalanod. Ezt a meditációt, hetente, kéthetente javasolt elvégezni.

Egymásra épülő kétlépcsős meditációkból ez a 2. rész

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük. Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

Ez a meditáció csomagban is elérhető itt, KATTINTS IDE! 

Bővebb információ

Ez a meditáció segít neked abban, hogy megtaláld és aktiváld magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled. Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint helyesen gyakorolni ezeket a meditációkat.

Ebben a második meditációval rendszeres munkára ösztönzünk, hogy a tudatod és a tudattalanod harmonizálva a lehető leghamarabb megtaláld magadban a gyógyulásodhoz vezető utat.

Időtartam: 33 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!