Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Munka a Belső Gyógyítóval
7.500 Ft

Munka a Belső Gyógyítóval

7.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Tanuld meg az elméd gyógyító erejének a hatékonyságát növelni a meditáció gyakorlásával!

Bővebb információ

Ez a meditáció segít neked abban, hogy megtaláld és aktiváld magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled.

Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint helyesen gyakorolni ezeket a meditációkat.

Egymásra épülő kétlépcsős meditációkból ez a 2. rész. Ebben a második meditációval rendszeres munkára ösztönzünk, hogy a tudatod és a tudattalanod harmonizálva a lehető leghamarabb megtaláld magadban a gyógyulásodhoz vezető utat.

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. 

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy folyamatos gyógyító aktivitásra ösztönözzük a tudattalanod. Ezt a meditációt, hetente, kéthetente javasolt elvégezni.

Időtartam: 33 perc

Csomagban is elérhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.