Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Féltékenység kezelése

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Mindig attól félsz, hogy a párod elhagy valaki más miatt? Már a rögeszméddé vált a féltékenység és szeretnél ettől megszabadulni? Ennek a meditációnak a gyakorlása fejleszti a bizalmat és erősíti a kapcsolatokhoz való pozitív hozzáállásodat.

Leírás és Paraméterek

Egy bensőséges, szeretetteljes kapcsolatban lenni és élni a legősibb vágy, amit az ember érezhet. Természetesen annak a gondolata is ijesztő, hogy ezt a személyt elveszíthetjük és nem lesz tovább az életünk része, de ha engedjük, hogy ez az érzés átvegye a hatalmat felettünk, észrevétlenül is megmérgezhetünk egy jól működő kapcsolatot.

A féltékenység mindig a legrosszabbkor üti fel a fejét, és ha egyszer befészkelte magát a tudatunkba a gondolat, nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni azt. Addig motoszkál bennünk, amíg elkezdünk hinni a képzelgéseinkben és a megkérdőjelezzük a kapcsolatunk biztonságát. A közösen eltöltött pillanatok hirtelen veszekedésbe fordulnak át, nem érti az egyik fél, hogy mi baja a másiknak, a legkisebb dolgokat is hatalmas problémának látjuk, teljesen kifordulunk önmagunkból. Valljuk be, ez senkinek sem hiányzik.

A féltékenység érzése bármennyire is természetes, nem túl egészséges. Sőt, egyenes út a teljes elhidegülés felé. A jó hír viszont, hogy a féltékenység érzésének kontrollálása tanulható, a megfelelő technikát elsajátítva megspórolhatjuk az értelmetlen veszekedéseket, szebbé tehetjük a saját napjainkat és a párunkét is. 

A hanganyag rendszeres hallgatása és a technika gyakorlása mellett az alábbi pozitívumokat tapasztalhatod:

  • a fantáziádat megtanulod helyesen használni, így sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben
  • a kapcsolataidhoz való hozzáállásod megváltozik, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz a viszonyod a legfontosabb személyekkel
  • magabiztosabb leszel, hiszen nem hagyod, hogy a félelmeid uralják az életedet

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 06.
Ez a meditáció kötelező darab mindenkinek. Nem csak a féltékenység leküzdéséről szól, hanem sokkal többről is. Félelem, irigység, szégyen, önbizalom hiánya, alacsony önértékelés, bizonytalanság, gyengeség, szomorúság, rettegés, sértettség stb NEGATÍV tulajdonságok leküzdésére alkalmazható ez a meditáció.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 15.