Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Felelősségvállalás

Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Ha valami rossz történik veled vagy körülötted, mindig csak kifogásokat keresel? A belső hangod sokszor számon kér Téged, hogy miért nem tudsz változtatni és elérni a céljaidat? Szeretnéd végre átvenni az irányítást a saját életed felett? Olvass tovább, ez a gyakorlat megoldás lehet a számodra.

Leírás és Paraméterek

„Szeretném, ha tudnád, a változástól való félelmeid sokszor nem jogtalanok. A felelősségvállalás lényeg éppen az, hogy a döntéseid következményeit te éled át. Ha jól döntöttél, akkor valamilyen gyarapodást, ha rosszul, akkor valamilyen veszteséget kell átélned. És éppen ez a lényeg. Hogy át kell élned. Teljesen mindegy, hogy ebben a pillanatban jól vagy rosszul döntesz, mert a döntéseknek többféle hatása is van és a végső kimenetele a döntésnek, ha az élet nagy egészét nézzük, szinte soha sem lehet egyszerűen csak jó vagy egyszerűen csak rossz. A döntés alaptermészete nem fekete vagy fehér. Amikor nem vállalsz a tetteidért felelősséget, akkor valójában nem a helyes döntés kérdése foglalkoztat, hanem nem akarsz valamit átélni, ami az élet, sőt a te életed része.”

Nagyon népszerű meditáció mindazok körében, akik úgy érzik, valamilyen okból nem tudnak továbblépni az életükben. Az elmozdulástól és a továbblépéstől való félelem, néha rettenetesen bénítóan képes hatni, nem csak a pillanatnyi élethelyzetünkre, hanem egész személyiségünkre. Aki úgy gondolja ideje végre elmozdulnia onnan, ahol éppen tart - és lehetőleg nem hátra, hanem előrelépni - nagy hasznát fogja venni ennek a meditációnak.

Időtartam: 26 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 15.
Azt is mondhatnám hogy kiegészítője a "Hagyd hogy valóra váljanak az álmaid" című meditációnak. Felelősségvállalás kulcs a célok elérésebe, hisz ha elindulunk egy úton, önmagunkért helyt kell állni és nem másért. Ha továbblépésben, illetve a cél elérés elején félelem tör ránk, akkor használjuk ezt a meditációt. Hatása többszöröse ennek a meditációnak, ha fent említett meditációval használjuk.