Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Öngyógyító meditációs csomag

Ár:
21.470 Ft
10.735 Ft
Kedvezmény: 50%
Elérhetőség: Raktáron

Ez a csomag 3 db különleges egymásra épülő meditációból áll, a célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse a gyógyulásod:

1. Találkozás a Belső Gyógyítóval időtartam: 37 perc

2. Munka a Belső Gyógyítóval időtartam: 33 perc

3. Öngyógyító meditáció minden napra időtartam: 31 perc

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz a gyógyulási folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

A meditációkat úgy készítettük el, hogy nem egy betegségre vagy betegség típusra nyújt segítséget, hanem bármilyen betegség, kellemetlen tünet, gyulladás, görcs puffadás stb. esetén alkalmazható. Itt nem betegséget gyógyítunk, hanem segítünk, hogy az elme gyógyító ereje bekapcsoljon és a meditáció ideje alatt összeszedett maradjon, így garantálva a gyakorlatokból kihozható maximális eredményt.

Figyelem!!! Találkozás a Belső Gyógyítóval Meditációt elég egyszer elvégezni, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a találkozás után gyakorlatokat is elvégezz a Belső Gyógyítóval. Ebben segít a második meditáció, amely a Munka a Belső Gyógyítóval címet kapta. Az első két meditáció szervesen kiegészíti egymást, így most együtt olcsóbban tudod megvásárolni a 3 meditációt 50% kedvezménnyel.

Bővebb információ

Az első meditációban létrehozzunk egy energiáját, hogy hatékonyabban tudja elvégezni a rá háruló munkát. Ezt a meditáció elegendő egyszer elvégezni

második meditációban folyamatos gyógyító aktivitásra ösztönözzük a tudattalanod. Ezt a meditációt, hetente, kéthetente javasolt elvégezni.

harmadik meditációban stimuláljuk az elméd gyógyító erejét vizualizációval, így támogatjuk és folyamatosan stimuláljuk a benned áramló gyógyító energiákat. Ezt a meditációt akár naponta többször is érdemes elvégezni.

Találkozás a Belső Gyógyítóval és Munka a Belső Gyógyítóval

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy stimuláljuk az elméd gyógyító erejét vizualizációval, így támogatjuk és folyamatosan erősítjük a benned áramló gyógyító energiákat. A gyakorlat nagyon hatásos és akár naponta többször is el lehet végezni.

A céljaid elérését nagyban elősegítheted ha megtalálod és aktiválod magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled. Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint gyakorolni ezeket a meditációkat.

Ez a meditációs gyakorlat két részből áll. Az elsőben aktiváljuk benned rejlő Belső Gyógyítót és rajta keresztül az elakadt gyógyító folyamatokat. A második meditációval rendszeres munkára ösztönzünk, hogy a tudatod és a tudattalanod harmonizálva a lehető leghamarabb megtaláld magadban a gyógyulásodhoz vezető utat.

A gyógyulás összetett folyamat, sokféle módon lehetséges hozzáállni. Ha egyetértesz azzal, hogy a gyógyulásod a saját akaratodból, a te szándékaid és céljaid szerint előremozdítható és szeretnél aktívan hozzájárulni, akkor érdemes nekiállnod ezeknek a gyakorlatoknak.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Figyelem!!! Találkozás a Belső Gyógyítóval Meditációt elég egyszer elvégezni, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a találkozás után gyakorlatokat is elvégezz a Belső Gyógyítóval. Ebben segít a második meditáció, amely a Munka a Belső Gyógyítóval címet kapta. A két meditáció szervesen kiegészíti egymást, így együtt olcsóbban tudod megvásárolni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!