Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Vizualizáció fejlesztése
5.500 Ft

Vizualizáció fejlesztése

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Ez a meditáció lépésről lépésre, az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig vezet.

Bővebb információ

Ez a meditáció lépésről lépésre, szintről szintre vezet az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig.

Időtartam 28:19 perc

Bár a vizualizációs képességet sokszor a meditáció gyakorlásához kötik, valójában a belső képekkel kapcsolatos munka minden alkotótevékenység alapja. A belső képek helyes és hatékony használata nagyban megkönnyíti az elméddel való közös munkát.

Ezt a meditációt úgy terveztük meg és készítettük el, hogy lépésről lépéséről, szintről szintre vezesse a gyakorlót az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig.

Bár elsőre – különösen ha kezdő vagy - úgy tűnhet, hogy a belső képekkel való munka valami nagyon nehéz, misztikus tevékenység, néhány alkalom éppen elég lesz arra, hogy megtanuld és megértsd, hogy a vizualizáció nem egy adottság hanem egy gyorsan fejleszthető képesség. Akárhol is tartasz az önismereti úton, ha szeretnéd fejleszteni a vizualizációs technikád ez a meditáció egészen biztosan hasznos lesz számodra.

Csomagban is elérhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.