Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Intuíció fejlesztés

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok harmadik lépése. Ezzel a meditációs gyakorlattal hatékonyan tudod fejleszteni az intuíciódat. Sokan azt gondolják, hogy az intuíció valami különleges képesség vagy adottság, amivel a szerencsések együtt születnek, azoknak pedig, akiknek nincs szerencséje, nem adatott meg ez a képesség. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem így van, az ember, mint minden képességét ezt is tudja fejleszteni.

Leírás és Paraméterek

A mestermeditációk egy négy lépéses gyakorlatsor, ami teljesen az alapoktól vezet be a meditáció mélységeibe.

Az első lépésben megtanít egy egyszerű technikára, hogy megszokd a mély ellazultság érzését.

A második lépésben, megtanít gyorsan mélyen ellazult állapotba jutni.

A harmadik lépésben, az intuíciód fejlesztését tűzi ki célul.

A negyedik lépésben pedig bemutat a belső mesterednek.

A lépések egymás után következnek és bár külön-külön is használhatóak a meditációk – különösen, ha nem vagy haladó meditáló - érdemes egymás után letölteni és gyakorolni őket.

Ne feledd: az intuíció azt jelenti; megérzés. Nem azt jelenti, hogy a gondolkodást kiegészítő találgatás. Az intuíció nem más, mint a csukott szemmel látás művészete.

Aki nem tudja eldönteni, hogy a megérzése helyes vagy helytelen, az biztos lehet benne, hogy az intuitív üzenet nem jött elég mélyről, a tiszta megérzések szintjéről. Esetleg a megérzés elég mélyről jött, de a tudat még nem elég nyugodt, hogy kommentár nélkül hagyja, akkor az intuíció torzul és az üzenet használhatatlanná válik.

Az intuíció lényege éppen az, hogy teljesen mindegy mik a tapasztalataid, mit diktál a logika, mik az erőjelzések. A gondolatok, csupán spekulációk. Nem fontos mit gondolsz és az sem fontos, hogy mit gondolnak mások. Csak az számít, hogy mit érzel.”

A meditáció bevezető szövegéből, kiemelt részletből is kiderül, hogy ez valóban egy haladó szintű meditáció. Ha úgy érzed eljött az idő mindenképpen érdemes belevágni a gyakorlásba, de amíg bizonytalan vagy, javasoljuk, hogy lépj vissza a kettes szintre. 

Időtartam: 23 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!