Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Intuíció fejlesztés
5.500 Ft

Intuíció fejlesztés

5.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Fejleszd hatékonyan az intuíciódat!

 

Bővebb információ

Fejleszd hatékony az intuíciódat!

Sokan azt gondolják, hogy az intuíció valami különleges képesség vagy adottság, amivel a szerencsések együtt születnek, azoknak pedig, akiknek nincs szerencséje, nem adatott meg ez a képesség. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem így van, az ember, mint minden képességét ezt is tudja fejleszteni.

Ne feledd: az intuíció azt jelenti; megérzés. Nem azt jelenti, hogy a gondolkodást kiegészítő találgatás. Az intuíció nem más, mint a csukott szemmel látás művészete.

Aki nem tudja eldönteni, hogy a megérzése helyes vagy helytelen, az biztos lehet benne, hogy az intuitív üzenet nem jött elég mélyről, a tiszta megérzések szintjéről. Esetleg a megérzés elég mélyről jött, de a tudat még nem elég nyugodt, hogy kommentár nélkül hagyja, akkor az intuíció torzul és az üzenet használhatatlanná válik.

Az intuíció lényege éppen az, hogy teljesen mindegy mik a tapasztalataid, mit diktál a logika, mik az erőjelzések. A gondolatok, csupán spekulációk. Nem fontos mit gondolsz és az sem fontos, hogy mit gondolnak mások. Csak az számít, hogy mit érzel.

Időtartam: 23 perc

Csomagban is elérhető

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2022. 02. 21. -
Igazolt vásárlás
A "Folytatása" a "Gyors út a teljes ellazuláshoz" című mester meditációnak. Ez a 3. rész. A nevében benne van, itt olyan gyakorlatok vannak, amik az intuíciót fejlesztik. Meditáció fejlesztésben, egy fontos lépés az érzelmek kifejlesztése. Átlag embernél ez elég alacsony érték, nincs is tisztába azzal, hogy mekkora erőtől marad távol. Ez a meditáció megtanít érezni, úgy hogy nem erőlteted a műveletet és nem is színleled a dolgot. Rendszeres gyakorlással már észre veszed a változást önmagadban.
Mikor már átalakultunk belül és sűrűn jön a jelzés, vagyis intuícióból az "isteni jel", akkor de csak akkor, menjünk tovább a következő "4. szintre": "Találkozás a belső mesterrel" című meditációra.