Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Találkozás a belső mesterrel - haladó gyakorlat

Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A mestermeditációs gyakorlatok utolsó, negyedik lépése. Ez a gyakorlat elvezet téged oda, ahová tudatosan vagy tudattalanul akkor vonulsz vissza, amikor szükséged van mély, őszinte, szeretettel teli útmutatásra. Ahova ez a gyakorlat visz, nagyon ismerős lesz, hiszen már sokszor jártál erre. A gyakorlat maga rendkívül egyszerű egy haladó számára, ugyanakkor siker esetén nagyon megterhelő, ijesztő is lehet egy kezdőnek. Ezért arra kérünk, hogy csak akkor próbáld ki ezt a meditációt, ha biztos vagy benne, hogy felkészültél a találkozásra a belső mestereddel. 

Leírás és Paraméterek

A mestermeditációk egy négy lépéses gyakorlatsor, ami teljesen az alapoktól vezet be a meditáció mélységeibe.

Az első lépésben megtanít egy egyszerű technikára, hogy megszokd a mély ellazultság érzését.

A második lépésben, megtanít gyorsan mélyen ellazult állapotba jutni.

A harmadik lépésben, az intuíciód fejlesztését tűzi ki célul.

A negyedik lépésben pedig bemutat a belső mesterednek.

A lépések egymás után következnek és bár külön-külön is használhatóak a meditációk – különösen, ha nem vagy haladó meditáló - érdemes egymás után letölteni és gyakorolni őket.

Tudnod kell, hogy a Találkozás a belső mesterrel meditációt csak akkor fogod tudni helyesen elvégezni, ha már nem vagy kezdő. Ha bármi nehézséged akad a gyakorlás folyamán – például nem jelenik meg a mester, akkor lépj vissza egy szintet és gyakorlod az intuíciód fejlesztését. 

Időtartam: 22 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: belső mester