Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Düh és harag kezelése

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A haragnak nagyon hasznos tulajdonsága, hogyha úgy érezzük nem vagyunk elég erősek, akkor ez az érzés hozzásegít ahhoz, hogy összegyűjtsük minden erőnket. A harag éppen azért kitűnő eszköz is lehet, hogy megvédjük magunkat vagy másokat, akik fontosak nekünk.

Leírás és Paraméterek

Akit öntött már el a düh vagy a harag, pontosan tudja, hogy milyen reménytelen ebben a nagyon felfokozott állapotban értelmesen cselekedni. Pontosan tudja azt is, hogy bár az értelmes és megfontolt cselekvés távol áll a dühös embertől, mégis úgy érzi, azonnal tennie kell valamit és ekkor, ebben a nagyon felfokozott helyzetben a dühös ember hibákat, olykor nagyon komoly hibákat követ el. A harag képes kihozni olyan mondatokat és tetteket belőlünk, amelyeket mi sem gondolunk odavalónak, sőt talán egyáltalán nem gondolunk helyesnek. Amikor a harag elpárolog, szembe kell néznünk a következményekkel, amiket ebben a nagyon felfokozott állapotban magunknak vagy másoknak okoztunk. Talán bűntudatot érzünk vagy szégyent. Talán úgy érezzük, akárhogyan is volt, nekünk van igazunk. De az is lehet, hogy sajnáljuk, amit mondtunk vagy tettünk, vagy egyszerűen csak sajnáljuk, hogy az egész megtörtént.

Időtartam: 24 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 07. 06.
Nagyon hasznos technikát tanít ez a meditáció, hogyan küzdjük le a düht és haragot. Mióta alkalmazom ezt a meditációt, könnyen túl tudok lépni a düh állapotán és eltudom kerülni ezt a veszélyes állapotot. Ha könnyen felkapod a "vizet", akkor ez a meditáció neked készült! Nekem abszolút bevált.