Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Kommunikációs meditációs csomag

Ár:
16.470 Ft
11.035 Ft
Kedvezmény: 33%
Elérhetőség: Letölthető

Ez a csomag 3 db meditációból áll, azoknak szól, akiknek nehézséget okoz valamilyen kommunikációs helyzet megoldása.

1. Felelősségvállalás időtartam: 26 perc

2. Nevek megjegyzése könnyedén időtartam: 28 perc

3. Könnyű nyilvános beszéd időtartam 24:25 perc

Vannak, akik már attól idegesek lesznek, hogy több ember figyeli őket miközben beszélnek, vannak akik sok ember előtt vagy színpadon nem tudnak beszélni és vannak, akiknek sokkal inkább az önkifejezéssel van problémájuk, mint magával a beszédhelyzettel.

Ahhoz, hogy a kommunikációt fejlesszük, furcsa módon nem a legrövidebb út a sok gyakorlás.

Mielőtt bárki elé oda állnánk azzal a szándékkal, hogy beszélni kezdünk hozzá:

első, hogy rendelkezzünk magabiztossággal

- második, hogy képesek legyünk magunkon kívül másra is figyelni

harmadik lépésben érkezzünk el oda, hogy megpróbálkozhatunk magával a kommunikációval.

Ez a meditációs csomag segít keresztülmenni ezen a folyamaton. Harmadik lépésben már konkrét kommunikációs helyzetekre fókuszálunk. 

Bővebb információ

Az első meditációban megtanulunk felelősséget vállalni, hiszen anélkül folyamatosan szorongunk, hogy a kimondott szavainknak milyen következményei lehetnek.  Az elmozdulástól és a továbblépéstől való félelem, néha rettenetesen bénítóan képes hatni, nem csak a pillanatnyi élethelyzetünkre, hanem egész személyiségünkre. 

második meditáció megtanulunk figyelni, mert a figyelem minden kommunikáció legalapvetőbb eszköze. Ezt a nevek megjegyzésén keresztül nagyon jól lehet gyakorolni. Gyakran előfordul, hogy amikor bemutatkozunk valakinek, megfigyeljük az arcát, a kézfogását, de a nevére nem emlékszünk. Ez azért van, mert bemutatkozáskor valójában nem is hallottuk a nevét, nem figyeltünk rá. A legtöbb embernek nem túl szerencsés szokása, hogy a bemutatkozást nagy stressznek éli meg és ahelyett, hogy a másik nevére figyelne, a sajátjára koncentrál. A probléma a nevekre való emlékezéssel tehát nem az emlék felidézése, hanem éppen, hogy eleve nem hoztunk létre emléket. Ezt a rossz beidegződést írja át ez a meditáció.

harmadik meditáció már konkrét kommunikációs helyzetekre fókuszálunk. Ez a felvétel lehetőséget ad számodra, hogy a lehető leghamarabb megismerd azokat az eszközöket, amelyek segítségével le tudod küzdeni az izgalmat és a lámpalázat bármilyen közönség előtt kell is szerepelned. A meditáció során felkészítjük tudattalanod arra, hogy mostantól a sikeres szereplésben segítsen téged és ne engedje, hogy a gondolataid összezavarodjanak, vagy a félelmeid kibillentsenek az egyensúlyodból.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!