Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Kommunikációs meditációs csomag
16.500 Ft
14.025 Ft
15%

Kommunikációs meditációs csomag

16.500 Ft
14.025 Ft
15%
Elérhetőség: Letölthető

3 DB MEDITÁCIÓ

Mindazoknak akiknek nehézséget okoz valamilyen kommunikációs helyzet megoldása.

Bővebb információ

Azoknak akiknek nehézséget okoz valamilyen kommunikációs helyzet megoldása

Ahhoz, hogy a kommunikációt fejlesszük, furcsa módon nem a legrövidebb út a sok gyakorlás.

Mielőtt bárki elé oda állnánk azzal a szándékkal, hogy beszélni kezdünk hozzá:

első, hogy rendelkezzünk magabiztossággal

- második, hogy képesek legyünk magunkon kívül másra is figyelni

harmadik lépésben érkezzünk el oda, hogy megpróbálkozhatunk magával a kommunikációval.

Ez a meditációs csomag segít keresztülmenni ezen a folyamaton. Harmadik lépésben már konkrét kommunikációs helyzetekre fókuszálunk. 

1. Meditáció -  Felelősségvállalás időtartam: 26 perc - Megtanulunk felelősséget vállalni, hiszen anélkül folyamatosan szorongunk, hogy a kimondott szavainknak milyen következményei lehetnek.  Az elmozdulástól és a továbblépéstől való félelem, néha rettenetesen bénítóan képes hatni, nem csak a pillanatnyi élethelyzetünkre, hanem egész személyiségünkre. 

2. Meditáció - Nevek megjegyzése könnyedén időtartam: 28 perc -  Megtanulunk figyelni, mert a figyelem minden kommunikáció legalapvetőbb eszköze. Ezt a nevek megjegyzésén keresztül nagyon jól lehet gyakorolni. Gyakran előfordul, hogy amikor bemutatkozunk valakinek, megfigyeljük az arcát, a kézfogását, de a nevére nem emlékszünk. Ez azért van, mert bemutatkozáskor valójában nem is hallottuk a nevét, nem figyeltünk rá. A legtöbb embernek nem túl szerencsés szokása, hogy a bemutatkozást nagy stressznek éli meg és ahelyett, hogy a másik nevére figyelne, a sajátjára koncentrál. A probléma a nevekre való emlékezéssel tehát nem az emlék felidézése, hanem éppen, hogy eleve nem hoztunk létre emléket. Ezt a rossz beidegződést írja át ez a meditáció.

3. Meditáció - Könnyű nyilvános beszéd időtartam 24:25 perc - Itt már konkrét kommunikációs helyzetekre fókuszálunk. Ez a felvétel lehetőséget ad számodra, hogy a lehető leghamarabb megismerd azokat az eszközöket, amelyek segítségével le tudod küzdeni az izgalmat és a lámpalázat bármilyen közönség előtt kell is szerepelned. A meditáció során felkészítjük tudattalanod arra, hogy mostantól a sikeres szereplésben segítsen téged és ne engedje, hogy a gondolataid összezavarodjanak, vagy a félelmeid kibillentsenek az egyensúlyodból.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz a kommunikációs folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.