Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Spirituális meditációs csomag
17.990 Ft
11.700 Ft
35%

Spirituális meditációs csomag

17.990 Ft
11.700 Ft
35%
Elérhetőség: Letölthető

3 DB MEDITÁCIÓ

Segít abban, és megtanít arra lépésről lépésre, hogy hogyan fejleszd és használd a belső erőforrásaid bármilyen nehezebb élethelyzet megoldására.

Bővebb információ

Ennek a meditációs gyűjteménynek az a célja, hogy lépésről lépésre, megtanítson arra, hogyan fejleszd és használd a belső erőforrásaid bármilyen nehezebb élethelyzet megoldására

Ez a gyűjtemény abban segít, hogy hatékonyan, gyorsan és céltudatosan, de nem kapkodva magasabb szintre emeled a spirituális képességed.

Életünk kisebb nagyobb torlaszainál, utunk egyes kereszteződéseinél sokszor nagyon jól jönne, ha jobban hallgatnánk az intuíciónkra, képesek lennénk hatékonyabban teremteni és kilátástalan helyzetekben meg tudnánk kérdezni egy bölcs tanácsadót arról, hogyan is haladjunk tovább

1. Meditáció - Vizualizáció fejlesztése időtartam: 28:19 perc -  Lépésről lépésre, szintről szintre vezet az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig. A vizualizációt fejlesztjük, amely nem csak abban segít, hogy jobban tájékozódj a meditáció alatt, hanem abban is, hogy bármilyen élethelyzetben képes legyél könnyebben szolgálatodba állítani és használni az elméd elképesztő erejét.

2. Meditáció - Intuíció fejlesztés időtartam: 28 perc -  Az intuíció azt jelenti megérzés. Nem azt jelenti, hogy a gondolkodást kiegészítő találgatás. Az intuíció nem más, mint a csukott szemmel látás művészete. Megtanulsz egyre jobban megbízni a megérzéseidben.

3. Meditáció - Találkozás a belső mesterrel időtartam 24:25 perc -  Bemutat a belső mesterednek. Akit ekkor már nem csak érzékelhetsz, hanem képes lehetsz meglátni is. Kérdéseket tehetsz fel neki, illetve megtanulhatsz együttműködni vele. Ha megértetted mit jelent a belső mesterrel való rendszeres kapcsolat, akkor képes leszel magasabb minőségűre emelni az életed bármely területét.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz magadnak a spirituális folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.