Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Spirituális meditációs csomag

Ár:
17.970 Ft
10.602 Ft
Kedvezmény: 41%
Elérhetőség: Letölthető

Ennek a meditációs gyűjteménynek az a célja, hogy lépésről lépésre, megtanítson arra, hogyan fejleszd és használd a belső erőforrásaid bármilyen nehezebb élethelyzet megoldására

1. Vizualizáció fejlesztése időtartam: 28:19 perc

2. Intuíció fejlesztés időtartam: 28 perc

3. Találkozás a belső mesterrel időtartam 24:25 perc

Életünk kisebb nagyobb torlaszainál, utunk egyes kereszteződéseinél sokszor nagyon jól jönne, ha jobban hallgatnánk az intuíciónkra, képesek lennénk hatékonyabban teremteni és kilátástalan helyzetekben meg tudnánk kérdezni egy bölcs tanácsadót arról, hogyan is haladjunk tovább.

Ezt a meditációs gyűjteményt úgy állítottuk össze, hogy fontos spirituális képességek birtokába kerülhess.

- Az első lépésben a vizualizációt fejlesztjük, amely nem csak abban segít, hogy jobban tájékozódj a meditáció alatt, hanem abban is, hogy bármilyen élethelyzetben képes legyél könnyebben szolgálatodba állítani és használni az elméd elképesztő erejét.

- Második lépésként az intuíció fejlesztése következik, így megtanulsz egyre jobban megbízni a megérzéseidben.

- A harmadik lépében pedig, a találkozhatsz a belső mesterrel, akit ekkor már nem csak érzékelhetsz, hanem képes lehetsz meglátni is. Kérdéseket tehetsz fel neki, illetve megtanulhatsz együttműködni vele. Ha megértetted mit jelent a belső mesterrel való rendszeres kapcsolat, akkor képes leszel magasabb minőségűre emelni az életed bármely területét.

Mindenki, aki foglalkozik spiritualitással hallott már a belső vezetőről, a bennünk rejlő bölcs tanácsadóról, aki minden tanácsadók közül számunkra a legjobb.

Ez a meditációs gyűjtemény abban segít, hogy hatékonyan, gyorsan és céltudatosan, de nem kapkodva magasabb szintre emeled a spirituális képességed.

Bővebb információ

Az első meditáció: lépésről lépésre, szintről szintre vezet az alapoktól egészen a belső kép teljes átéléséig és helyes használatáig.

A második meditáció: az intuíció azt jelenti megérzés. Nem azt jelenti, hogy a gondolkodást kiegészítő találgatás. Az intuíció nem más, mint a csukott szemmel látás művészete.

A harmadik meditáció:  bemutat a belső mesterednek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!