Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Találkozás a belső gyermekkel

Ár:
6.990 Ft (6.990 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Letölthető

A belső gyermeki éned egyenlő a bizalommal, a nyitottsággal, a játékossággal, a hittel és a harmóniával. Amikor a belső gyermeki éned kézen fogod vagy átöleled, akkor visszakerülsz a kiapadhatatlan, teremtő energiaforrásodhoz. Ezt a forrást pedig arra használod, amire csak akarod. Nagyon erős meditáció mindazok számára, akik nem szeretnék elveszíteni a bennük élő gyermekkel a kapcsolatot.

Leírás és Paraméterek

„Ülj le a tükör elé a földre, és most nincs más dolgod csak figyelni saját magad. Nézd meg azt a gyermeket, aki ott játszik előtted egy karnyújtásnyira. Nézd meg a szemét, az arcát, a haját, nézd meg ahogy mosolyog, majd nevetni kezd és vidáman bukkannak elő apró tejfogai. Ő nem törődik a tükör másik oldalával, önfeledten merül bele a játékba. Pont a kedvenc játékával játszik, és közben nagyokat kacag. Nézd meg, ahogyan játszik. Nézd meg, ahogyan boldogan átadja magát a pillanatnak, csak a játéka érdekli, amivel önfeledten, őszinte örömmel játszik. Nézd meg az arcát, ahogy tükrözi a legtisztább és legegyszerűbb boldogságot. Figyeld meg a játékot, amivel játszik, hiszen ez a játék valaha a te kedvenc játékod volt.”

Ha szeretnéd újra felvenni a kapcsolatot a benned élő gyermekkel, szeretnéd megérteni és szeretnél vele együtt fejlődni, akkor ebben nagyon hatékony segítséget tud nyújtani ez a meditáció. 

Időtartam: 25:15 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!