Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Szerelmi bánat gyógyítása

Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A szakítás az élet része, az utána következő űr és fájdalom teljesen normális jelenség. Ez könnyen megérthető. Sajnos ez a megértés, a fájdalom elviselését, az elveszíttet társ hiányát, a csalódottság érzését lényegesen nem enyhíti. Az enyhülést igazán csak a tudat és a tudattalan által egyaránt elfogadott végső búcsú hozhatja meg. Ebben segít ez a meditáció.

Leírás és Paraméterek

Sokszor rengeteget fektetünk bele egy kapcsolatba és nagyon hiszünk abba, hogy ezt az energiát nem pazaroltuk el. De előfordul, hogy az álmaink nem teljesülnek be, a partnerünkkel végül nem tudjuk folyatni közösen az utazást, mert ő valahol – talán éppen ott ahol nem vártuk – kiszáll. Olykor hatalmas fájdalomként éljük meg a szakítást, és lehetőséget sem adunk magunknak mélyen megérteni, hogy mi is történt velünk valójában. Ez a professzionális gyakorlat segíthet megérteni, hogy mihez is ragaszkodtunk annyira. Továbbá - ha te is akarod -, segíthet abban is, hogy továbblépj.

Időtartam: 27 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!