Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Szakítást segítő meditációs csomag
16.500 Ft
14.025 Ft
15%

Szakítást segítő meditációs csomag

16.500 Ft
14.025 Ft
15%
Elérhetőség: Letölthető

3 DB MEDITÁCIÓ

Ennek a meditációs csomagnak az a célja, hogy segít enyhíteni és megoldani a szakítás utáni nehéz érzelmi állapotokat.

Bővebb információ

Ez a csomag 3 db meditációból áll, célja, hogy segítsen enyhíteni és megoldani a szakítás utáni nehéz érzelmi állapotokat:

1. Gondolatok leállítása a fejben időtartam: 19 perc

2. Elengedés meditáció időtartam: 32 perc

3. Szerelmi bánat gyógyítása időtartam: 27 perc

Ahhoz, hogy a fájdalom csökkenjen, az érzelmi hullámvölgyek stabilizálódjanak jellemzően nem csak a partnert, hanem az egész korábbi létállapotunkat el kell engedni.

További feladat a sérülések, fájdalmas élmények nyomán feltörő gondolatáradat, a végtelenített belső monológok leállítása is. Ha ezt a munkát elvégeztük, akkor jutunk el az érzelmi stabilitásnak arra a fokára, amikor valóban továbbléptünk és – ha van kedvünk – belekezdhetünk egy új kapcsolat kialakításába, hosszú távú felépítésébe. Ez a meditációs csomag nem csak abban segít, hogy elengedjük a korábbi partnerünket, hanem abban is, hogy minden olyan gondolatot és terhet letegyünk, ami a múlthoz láncol, illetve leállítja a sokszor nagyon fárasztó és megállíthatatlannak tűnő gondolatáramlást is. A csomagba gyűjtött vezetett meditációknak a gyakorlása kitűnő lehetőség, hogy kiemeljük magunkat a szakítást követő fájdalmas érzelmi örvényből.

Ezek a csomagok kedvező áron átfogó, probléma specifikus megoldást nyújtanak mindazok számára, akik tudják, hogy a nehézségeinket és a megoldásukat is az elménkben hozzuk létre. 

Az első meditációban az a cél, hogy elcsendesedjenek a gondolatokat a fejedben. Biztos vagyok benne, hogy sejted, nem te vagy az egyetlen, aki a fejében kavargó gondolatoknak nem tud megálljt parancsolni. Sokan vannak ezzel hasonlóan, pedig nem kellene, hogy így legyen. Biztos vagyok abban is, hogy mire a meditáció végére érünk meg fogod érteni, hogy miért zakatolnak a fejedben a gondolatok, és ha ezt megértetted, akkor le is fogod tudni állítani a szükségtelen gondolatáramlást.

Különösen erős és hatékony meditáció, ami nem csupán megszünteti a fejedben a gondolatok okozta feszültséget, de meg is érteti veled, hogy miért jött létre ez a feszültség, így a jövőben sokkal könnyebben kerülheted el a tudatod felesleges túlműködését.

második meditációban megtanulod, hogy az elengedés a legtöbb esetben nem nagy dolog, már sokszor sikerült neked is, hiszen a változásra való képesség mindenkiben, így benned is megvan. A legtöbb esetben észre sem vetted, hogy ami korábban valamiért fontos volt számodra, az idővel lényegtelenné, jelentéktelenné vált. Csakhogy nem minden életeseményt könnyű elengedni. Ebben a meditációban újra harmonizáljuk a tudatod és a tudattalanod, hogy képes legyél azokat az emlékeket, sérelmeket, fájdalmakat is feldolgozni, amelyek eddig akadályozták az életben a továbbhaladásod.

harmadik meditációban megtapasztalod, hogy sokszor rengeteget fektetünk bele egy kapcsolatba és nagyon hiszünk abba, hogy ezt az energiát nem pazaroltuk el. De előfordul, hogy az álmaink nem teljesülnek be, a partnerünkkel végül nem tudjuk folyatni közösen az utazást, mert ő valahol – talán éppen ott ahol nem vártuk – kiszáll. Olykor hatalmas fájdalomként éljük meg a szakítást, és lehetőséget sem adunk magunknak mélyen megérteni, hogy mi is történt velünk valójában. Ez a professzionális gyakorlat segíthet megérteni, hogy mihez is ragaszkodtunk annyira. Továbbá - ha te is akarod -, segíthet abban is, hogy továbblépj.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.