Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Találkozás a belső mesterrel
6.990 Ft

Találkozás a belső mesterrel

6.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

A belső mester akit már nemcsak érzékelsz, hanem képes is leszel meglátni.

Bővebb információ

A belső mester, akit ekkor már nem csak érzékelhetsz, hanem képes lehetsz meglátni is. Kérdéseket tehetsz fel neki, illetve megtanulhatsz együttműködni vele. Ha megértetted mit jelent a belső mesterrel való rendszeres kapcsolat, akkor képes leszel magasabb minőségűre emelni az életed bármely területét.

Tudnod kell, hogy a Találkozás a belső mesterrel meditációt csak akkor fogod tudni helyesen elvégezni, ha már nem vagy kezdő. Ha bármi nehézséged akad a gyakorlás folyamán – például nem jelenik meg a mester, akkor lépj vissza egy szintet és gyakorlod az intuíciód fejlesztését. 

Időtartam: 24:25 perc

Ez a gyakorlat elvezet téged oda, ahová tudatosan vagy tudattalanul akkor vonulsz vissza, amikor szükséged van mély, őszinte, szeretettel teli útmutatásra. Ahova ez a gyakorlat visz, nagyon ismerős lesz, hiszen már sokszor jártál erre. A gyakorlat maga rendkívül egyszerű egy haladó számára, ugyanakkor siker esetén nagyon megterhelő, ijesztő is lehet egy kezdőnek. Ezért arra kérünk, hogy csak akkor próbáld ki ezt a meditációt, ha biztos vagy benne, hogy felkészültél a találkozásra a belső mestereddel. 

Csomagban is elérhető

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2023. 03. 12. -
Igazolt vásárlás
"Folytatása" az "Intuíció fejlesztés" című mester meditációnak. Ez a 4. rész. Ebben a meditációban a belső mesterrel fogsz találkozni. Kezdetben egy idő lépcsőn mész vissza az időben, majd megszületésed előtti térbe lépsz be. Itt találkozol a mestereddel és kérdéseket tehetsz fel és válaszolhatsz neki. A válasz többféleképpen jöhet, de a lényeg hogy megkapod a választ. Ez egy erős meditációs anyag, elég sokat kell gyakorolni az alap lépéseket. ("Alapgyakorlat - a meditáció elmélyítése", "Gyors út a teljes ellazuláshoz" és "Intuíció fejlesztés" című meditációk)
Tehát ez csak akkor kezd meg, ha kellően intuitív lettél, egy csomó jelzést kapsz az univerzumtól! Ha csak néha jön jelzés, akkor még kicsi az intuíciód és korábbi meditációkat gyakorold. Számomra ez kellemes meglepetés volt, mikor a mesteremmel találkoztam. És ez a meditáció nem téveszendő össze a "Találkozás a belső gyermekkel" című meditációval. Az a meditáció egy energia áramlásról szól, ez meg belső találkozásról.