Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Találkozás a belső gyermekkel

Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A belső gyermeki éned egyenlő a bizalommal, a nyitottsággal, a játékossággal, a hittel és a harmóniával. Amikor a belső gyermeki éned kézen fogod vagy átöleled, akkor visszakerülsz a kiapadhatatlan, teremtő energiaforrásodhoz. Ezt a forrást pedig arra használod, amire csak akarod. Nagyon erős meditáció mindazok számára, akik nem szeretnék elveszíteni a bennük élő gyermekkel a kapcsolatot.

Bővebb információ

„Ülj le a tükör elé a földre, és most nincs más dolgod csak figyelni saját magad. Nézd meg azt a gyermeket, aki ott játszik előtted egy karnyújtásnyira. Nézd meg a szemét, az arcát, a haját, nézd meg ahogy mosolyog, majd nevetni kezd és vidáman bukkannak elő apró tejfogai. Ő nem törődik a tükör másik oldalával, önfeledten merül bele a játékba. Pont a kedvenc játékával játszik, és közben nagyokat kacag. Nézd meg, ahogyan játszik. Nézd meg, ahogyan boldogan átadja magát a pillanatnak, csak a játéka érdekli, amivel önfeledten, őszinte örömmel játszik. Nézd meg az arcát, ahogy tükrözi a legtisztább és legegyszerűbb boldogságot. Figyeld meg a játékot, amivel játszik, hiszen ez a játék valaha a te kedvenc játékod volt.”

Ha szeretnéd újra felvenni a kapcsolatot a benned élő gyermekkel, szeretnéd megérteni és szeretnél vele együtt fejlődni, akkor ebben nagyon hatékony segítséget tud nyújtani ez a meditáció. 

Időtartam: 25:15 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 10. 18.
Ez a meditáció abban különbözik a többitől, hogy ez egy "motiváló" hanganyag. Amikor nincs velünk senki, egy megbízható ember, aki tanáccsal láthat el, ilyenkor önmagunkra maradunk. Ebben esetben célszerű, nem kételkedni önmagunkba, hanem épp ellenkezőleg, bízunk magunkba. Mikor a belső hangra tudsz számítani, hogy egy feladat elvégzését eltudd intézni vagy meg tudj kezdeni egy feladatot. Pont ezt az energia érzést, adja át ez a meditáció. Belső energia áramlást felhasználhatod, céljaid eléréséhez vagy feladataid megoldásához.