Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Szerelmi bánat gyógyítása

Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

A szakítás az élet része, az utána következő űr és fájdalom teljesen normális jelenség. Ez könnyen megérthető. Sajnos ez a megértés, a fájdalom elviselését, az elveszíttet társ hiányát, a csalódottság érzését lényegesen nem enyhíti. Az enyhülést igazán csak a tudat és a tudattalan által egyaránt elfogadott végső búcsú hozhatja meg. Ebben segít ez a meditáció.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

Bővebb információ

Sokszor rengeteget fektetünk bele egy kapcsolatba és nagyon hiszünk abba, hogy ezt az energiát nem pazaroltuk el. De előfordul, hogy az álmaink nem teljesülnek be, a partnerünkkel végül nem tudjuk folyatni közösen az utazást, mert ő valahol – talán éppen ott ahol nem vártuk – kiszáll. Olykor hatalmas fájdalomként éljük meg a szakítást, és lehetőséget sem adunk magunknak mélyen megérteni, hogy mi is történt velünk valójában. Ez a professzionális gyakorlat segíthet megérteni, hogy mihez is ragaszkodtunk annyira. Továbbá - ha te is akarod -, segíthet abban is, hogy továbblépj.

Időtartam: 27 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!