Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Az oldal működése

Hogy könnyedén eligazodj az oldalon belül, ezeket a lépéseket tedd meg. Ha bármikor szükséged lenne segítségre, keress minket nyugodtan.

 

 

Mielőtt megkezdenéd a letöltést, összeszedtünk pár hasznos információt, amik a segítségedre lehetnek. Kérjük olvasd át ezeket, és ha még mindig maradt megválaszolatlan kérdésed, nyugodtan keress minket valamelyik elérhetőségünkön.

Jó, ha tudod...

  • A hanganyagok felvétele során a minőséget tartottuk szem előtt, hogy hallgatása és gyakorlása élményt jelentsen a meditálók számára. Ha ezt vásárlás előtt tesztelni szeretnéd, hallgasd meg ingyenes hanganyagainkat.
  • A meditációs gyakorlatok mp3 formátumban érhetőek el, és minden mp3 formátum lejátszására alkalmas eszközön hallgathatóak.
  • Ahhoz, hogy a hanganyagokat meg tudd vásárolni, regisztrálj az oldalra. A regisztrációddal létrehozunk egy felhasználói fiókot, ahol a rendeléseidet tudod nyomon követni. Itt találod a megvásárolt hanganyagaidat is. 
  • A felhasználói fiókodban a hanganyag megvásárlása után megjelenik a hanganyag, melyet innen letölthetsz. Ha a felvételt már letöltötted, az a számítógépedre kerül és a fiókodban már nem lesz elérhető.
  • A kívánt hanganyagot csak a termék árának kiegyenlítése után tudod letölteni. Ehhez választhatod az online bankkártyás fizetést vagy a banki átutalást.
  • Miután megérkezett hozzánk a kosarad tartalmának az ára, a felhasználói fiókodban elérhetővé válik a megvásárolt hanganyag. Ezt innen töltheted le, azután már csak a kedvenc lejátszó eszközödet kell kiválasztanod.
  • Közvetlenül iPhone, iPod vagy iPad készülékedre nem tudod letölteni a hanganyagokat, de ne aggódj, nem kell lemondanod a használatukról. Először töltsd le a meditációs gyakorlatot a számítógépedre, majd importáld az iTunes alkalmazásba. Ezek után már tudod is szinkronizálni a többi almás eszközöddel.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre és az észrevételedre. Ha bármivel kapcsolatban ötleted vagy javaslatod van, keress minket bátran. Az alábbi elérhetőségek valamelyikén biztosan utolérsz minket.