Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.

Önismereti kártya

5.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Tudj meg többet Önmagadról

Bővebb információ

31 kártya és rengeteg felismerés ami csak rád vár

Az önismeret, a világ legcsodálatosabb ismerete. Nélküle csupán össze-vissza tévelygünk az életünkben, és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni. 

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

Hogyan használd az Önismereti kártyát?

A kártya használata egyszerű.

Egyik oldalán található az önismereti feladat leírása, a másik oldalon található – feladattól függően - a gyakorlat értelmezése, magyarázata, megoldása. Harmincegy kártya található a csomagban.

Egy hónapon át minden napra egy gyakorlattal. 

Még több infó a kártyákról

Csomagban is elérhető

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2021. 01. 07.
Ez a kártya játék, könnyed formában vezet be az önismeretbe. Minden napra van 1 kártya, 1 feladattal, amit érdemes papírra leírni. Aki szeretne gyorsabban haladni, az csinálhatja azt hogy, felkelés után illetve lefekvés előtt, 1-1 kártyát olvas el és megoldja a feladatott. Vannak olyan kártyák amik nem is vonatkoztak rám, így azokra nem is tudtam válaszolni. De volt olyan amire kisebb történetet írtam le. Praktikus és hatékony ez a kártya játék, akár pár perc alatt elvégezhető(k) a feladat(ok). Aki komolyabb szinten van az önfejlesztésben, annak nem "nyújt nagy áttörést" ez a pakli, de aki most kezd foglalkozni az önfejlesztéssel, annak nagy segítséget tud adni a kezdésben.