Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Önismereti kártya
5.190 Ft

Önismereti kártya

5.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

31 KÁRTYA 31 NAPRA

Tudj meg többet Önmagadról

Bővebb információ

Az Önismeret a világ legcsodálatosabb ismerete

Nélküle csupán össze-vissza tévelygünk az életünkben, és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni. 

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

Hogyan használd az Önismereti kártyát?

A kártya használata egyszerű.

Egyik oldalán található az önismereti feladat leírása, a másik oldalon található – feladattól függően - a gyakorlat értelmezése, magyarázata, megoldása. Harmincegy kártya található a csomagban.

Egy hónapon át minden napra egy gyakorlattal. 

Még több infó a kártyákról

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2023. 06. 05. -
Először félve nyúltam hozzá, de félnivaló nincsen inkább elindulok vele egy úton, és tanulok belőle. Hálás vagyok érte, köszönöm
2023. 06. 05. -
Ha hamarabb megtalálom ezt a kártyacsomagot, sokkal hamarabb indulok ez az úton. Végre valami "sorvezető" , ami által megismerem önmagam.
2023. 05. 09. -
Igazolt vásárlás
Szenzációs, nagyon örülök hogy rátaláltam. Igazi hiánypótlás és nagoyn vicecs dolgokat is megtudtam magamról. Szerintem egy új énemet is megismerem ezáltal, még csak most vettem, de már most imádom. Köszönöm :-)
2023. 05. 08. -
Nem hittem volna, hogy ilyen hatással lesz ez a termék az életemre.
2023. 04. 05. -
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a termékre, azóta több barátnőmnek is megvettem. Hát azért elég sok dologra rávilágított, én azért sokszor elő szoktam venni. Nekem nagyon sokats egít a mindennapokban.
2021. 01. 07. -
Igazolt vásárlás
Ez a kártya játék, könnyed formában vezet be az önismeretbe. Minden napra van 1 kártya, 1 feladattal, amit érdemes papírra leírni. Aki szeretne gyorsabban haladni, az csinálhatja azt hogy, felkelés után illetve lefekvés előtt, 1-1 kártyát olvas el és megoldja a feladatott. Vannak olyan kártyák amik nem is vonatkoztak rám, így azokra nem is tudtam válaszolni. De volt olyan amire kisebb történetet írtam le. Praktikus és hatékony ez a kártya játék, akár pár perc alatt elvégezhető(k) a feladat(ok). Aki komolyabb szinten van az önfejlesztésben, annak nem "nyújt nagy áttörést" ez a pakli, de aki most kezd foglalkozni az önfejlesztéssel, annak nagy segítséget tud adni a kezdésben.