Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Hipnózis ITT és MOST!
9.990 Ft

Hipnózis ITT és MOST!

9.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

KÖNYV A KORSZERŰ HIPNÓZISRÓL

Ez az átfogó könyv nem csak bemutatja, de meg is tanítja mi minden a hipnózis

Bővebb információ

KORSZERŰ, ÁTFOGÓ ÉS KÖZÉRTHETŐ OLVASMÁNY...

...NINCS MA MAGYARUL A TÉMÁBAN, EZÉRT ÍRTAM EZT A KÖNYVET - Salinger Richárd

Salinger Richárd vagyok író, nemzetközileg regisztrált hipnózis instruktor, az Omyno Hipnózis Akadémia alapítója. Amit ígérhetek, hogy akárhol is tartasz a hipnózistanulmányaidban, ez a könyv minőségi segítséget nyújt abban, hogy még jobban megértsd, mekkora erőt jelent alaposan ismerni a hipnózist, illetve ráláss arra, hogyan használhatod fel és hogyan használják fel mások ezt a tudást.

Összegezve: A könyv nem csak bemutatja, de meg is tanítja mi (minden) a hipnózis. Használd ezt a tudtást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid.

Második változatlan kiadás, Kiadás éve: 2023, 195 oldal, puha kötésben

MÉG TÖBB INFÓ A KÖNYVRŐL

 

Vélemények

5.00
7 értékelés
7
0
0
0
0
2024. 07. 05. -
Azt hittem, hogy a hipnózis valami megfoghatatlan elvont dolog, és bár foglalkoztatott a téma, nem tudtam hol kezdjek neki. Egy barátnőmtől kaptam kölcsön a könyvet és a lehető legjobb kiinduló pont volt a témával való simerkedéshez úgy, hogy szerintem azoknak is rengeteg új dolog van benne, akik már foglalkoznak a témával.
2024. 05. 31. -
Az ismerkedést az élet megoldóképlete könyvvel kezdtem. Nem tudtam letenni! Szeretném, ha lenne folytatás!
Hipnózis ITT és MOST! egy érthető, alapos, nem túlmagyarázott kézikönyv. Hatására jelentkeztem a tanfolyamra, amit nagyon várok.
A kártyákat még nem használtam, de a fizikális minőségük, méretük éppen jó.
A két könyv számomra már most megérte. Köszönöm Ricsi
2024. 04. 04. -
Kerestem egy könyvet, amiből a hipnózis témájából tájékozódhatok. Mindig is érdekelt, de túl száraznak és nagyon elvontnak találtam a többi könyvet. Itt még a szerző humora is belekerült a műbe. Ajánlom!
2023. 06. 12. -
Először félve vettem kézbe, de ilyen jól használható és érthető könyvet még nem láttam a témában. Ha bárkit érdekel a téma, csak ezt olvassa el és meg tud belőle mindent. Köszönöm. Hálás vagyok érte!
2023. 06. 08. -
Csodálatos könyv! Nagyon érthető és elképesztő ha ezt amit a Richárd itt levezet és bemutat a könyvben megtanulom akkor biztosan egy új irányt vesz az életem. Hálával köszönöm!
2023. 05. 09. -
Hát ez valami csoda ez a könyv végre megtaláltam iszonyatosan hálás vagyok, hogy megtaláltam ezt a könyvet már másodjára olvasom ez tényleg egy profi könyv. Akit érdekel a téma ajánlom neki, nagyon a legjobb!
2022. 03. 28. -
Csodálatos könyv , kötelezöőolvasmánnyá tenném . Az Iró hozzáértése , humora , még élvezetesebbé teszi .