Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Könnyebb döntés

Ár:
4.490 Ft
Elérhetőség: Letölthető

Ha döntéshelyzet előtt állsz teljesen lefagysz? Vagy nehezen hozol meg mások által egyszerűnek tűnő döntéseket? Félsz attól, hogy mi történik, ha rosszul döntesz? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, tudunk rá egy könnyű megoldást!

Leírás és Paraméterek

„Abban egészen biztos vagyok, hogy már tapasztaltad, a fejedben folyamatosan áramló gondolatok nem jók semmi másra csupán arra, hogy egyre több és több feszültséget okozzanak. Ez a feszültség pedig egyre több és további feszültséget termel. A végeredmény egy nagyon felfokozott stresszes állapot, amiben lehetetlen döntést hozni. A megállíthatatlan gondolatáramlás arról, hogy mi lenne a helyes, mi lenne a jó, milyen szempontok alapján próbálj állást foglalni és mennyire tekintsd véglegesnek a választásod, rajtad kívül még sokaknak nem hozza meg a kívánt eredményt, az egyértelmű, tiszta világos képet arról, hogy mi is lenne számukra a biztosan jó döntés.”

Ha gyakran fordul elő olyan szituáció, amikor nem érzed, hogy melyik a legjobb út, amin el kellene indulnod, akkor a legjobb helyen jársz, hogy segíts magadnak. A döntés előtti tanácstalan, idegőrlő állapot sokszor olyan, mintha kínoznának, hiszen nagyon szeretnél már valamerre elmozdulni és egy úton elindulni. De mégsem lehetsz benne biztos, hogy az út, amit választasz, oda visz ahová érkezni szeretnél. Elemzed a helyzetedet, érvek és ellenérvek kavarognak a fejedben, próbálod meglátni az összes lehetséges következményét egy adott döntésednek, vagy épp annak az ellenkezőjének. Aztán az egész annyira ködössé és lehetetlenné válik, hogy feladod. Hagyod, hogy mások, a helyzet vagy a sors döntsön helyetted. Mostantól nem kell, hogy így legyen. Ez a meditáció segít átlépni a félelmeiden és megtanít helyes döntést hozni.

Rendszeres gyakorlás mellett az alábbiakat tapasztalod majd:

  • a döntés meghozatala már az induláskor sem lesz ijesztő
  • nem lesz rajtad a kényszer, hogy mindennek a "helyes" megoldását keresd
  • inkább a valószínűségre koncentrálsz a bizonyosság helyett
  • megtanulod kombinálni az intuíciót és az elemzést a döntések gyorsabb meghozatala érdekében

Időtartam: 29 perc

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 06. 15.
Nagyon hasznos meditáció ez. Amikor nem tudsz dönteni racionálisan, mert a döntés között alig van különbség, ekkor az intuíciós gyakorlat segíthet meghozni a helyes döntést. Cél hogy sohase tudj döntésképtelen lenni, mindig tudj dönteni, még ha nem sok különbség van 2 dolog közt.