Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Vezetett meditáció

Nézz szét bátran, sok hasznos gyakorlatot találsz itt. Ha problémára keresel megoldást, fejleszteni szeretnéd magadat, vagy lazítani akarsz, biztosan ki tudsz választani neked megfelelő meditációt. Ha tájékoztatásra van szükséged, minden felvételnél találsz leírást és ajánlást. További kérdéseid vannak? Tedd fel őket e-mailben és igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni. 
Rendezés:
Nézet:
4.490 Ft

Ha arra vágysz, hogy bő húsz percig ne zavarjon senki és semmi, ha szeretnél egy kicsit természetes módon pihenni és feltöltődni, akkor válaszd ezt a varázslatos meditációt, aminek egyetlen célja, hogy a hatására a lehető legjobban regenerálódj, pihenj, gyógyulj és feltöltődj.

4.490 Ft

Ha magas vérnyomással küzdesz, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod ezt a meditációt. Rengeteg vizsgálat igazolja, hogy a vezetett meditációk nagyon hatékonyan csökkentik a magas vérnyomást. Ezt a visszajelzések alapján mi is meg tudjuk erősíteni.

4.490 Ft

Ez a meditáció olyan, mint egy nagyon jól felkészült kommunikáció tanár, aki semmi másra nem törekszik csupán, hogy hatékonyan megold azt az igen nehéz feladatot, hogy emberek előtt kell szerepelned. Lépésről lépésre tanít meg arra, hogyan szerepelj nyilvánosan, higgadtan és sikeresen bármilyen nehéznek vagy reménytelennek is tűnik ez a kihívás ebben a pillanatban.  

6.990 Ft

A belső gyermeki éned egyenlő a bizalommal, a nyitottsággal, a játékossággal, a hittel és a harmóniával. Amikor a belső gyermeki éned kézen fogod vagy átöleled, akkor visszakerülsz a kiapadhatatlan, teremtő energiaforrásodhoz. Ezt a forrást pedig arra használod, amire csak akarod. Nagyon erős meditáció mindazok számára, akik nem szeretnék elveszíteni a bennük élő gyermekkel a kapcsolatot.

4.490 Ft 2.990 Ft

Úgy érzed, nem tudod leállítani a fejedben kavargó gondolatokat, pedig már nagyon vágysz az elcsendesedésre? Szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz egy stresszes időszakban nyugodt perceket biztosítani magadnak? Jó helyen jársz, karnyújtásnyira vagy a megoldástól.

4.490 Ft

Gyönyörű, a maga nemében egyedülálló meditáció, amit sokáig teszteltünk mire elérte, mostani nagyon hatékony formáját. A meditáció segít abban, hogy elindulhass álomország felé és felfedezhesd a pihentető, mély alvás állapotát. A gyakorlat több alvássegítő és elmélyítő technikát alkalmaz egyszerre, így nagy biztonsággal kijelenthető, hogy erre el fogsz aludni. 

4.490 Ft

A haragnak nagyon hasznos tulajdonsága, hogyha úgy érezzük nem vagyunk elég erősek, akkor ez az érzés hozzásegít ahhoz, hogy összegyűjtsük minden erőnket. A harag éppen azért kitűnő eszköz is lehet, hogy megvédjük magunkat vagy másokat, akik fontosak nekünk.

4.490 Ft

A testedben érzett fájdalom akár gyógyszerek nélkül is csillapítható, pusztán az elmédet kell kicsit megtornáztatnod. Ha Téged is érdekel hogyan, tégy egy próbát ezzel a gyakorlattal.

4.490 Ft

Ha valami rossz történik veled vagy körülötted, mindig csak kifogásokat keresel? A belső hangod sokszor számon kér Téged, hogy miért nem tudsz változtatni és elérni a céljaidat? Szeretnéd végre átvenni az irányítást a saját életed felett? Olvass tovább, ez a gyakorlat megoldás lehet a számodra.

4.490 Ft

Mindig attól félsz, hogy a párod elhagy valaki más miatt? Már a rögeszméddé vált a féltékenység és szeretnél ettől megszabadulni? Ennek a meditációnak a gyakorlása fejleszti a bizalmat és erősíti a kapcsolatokhoz való pozitív hozzáállásodat.

4.490 Ft

Nehezen tartod be a diétádat, és úgy érzed, hogy egyre távolabb kerülsz a kívánt forma elérésétől? Végezd ezt a gyakorlatot, ameddig el nem éred a célodat. Sosem késő elkezdeni!

4.490 Ft

Régóta dédelgetett terved vagy terveid vannak, és úgy érzed, mindig meg is maradnak majd a tervek szintjén. Pedig ennek nem kell így lennie. Tarts velünk, megmutatjuk, hogyan válhatnak valóra a legbelsőbb kívánságaid.

4.490 Ft

Ha döntéshelyzet előtt állsz teljesen lefagysz? Vagy nehezen hozol meg mások által egyszerűnek tűnő döntéseket? Félsz attól, hogy mi történik, ha rosszul döntesz? Nem vagy egyedül ezzel a problémával, tudunk rá egy könnyű megoldást!