Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Több pénz 3. rész
7.500 Ft

Több pénz 3. rész

7.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron

MEDITÁCIÓ

Növeld a hozzád beáramló pénz mennyiségét!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Bővebb információ

Ennek a meditációnak az a célja, hogy növelje a hozzád beáramló pénz mennyiségét. Ha szeretnél több pénzhez jutni, mint amennyivel pillanatnyilag rendelkezel, akkor nincs más dolgod, mint hetente legalább egyszer meghallgatni ezt a meditációt.

Ahogyan követed majd a meditáció folyamatát, azt fogod észrevenni, hogy egyre jobban letisztul benned, hogyan juthatsz több pénzhez és főleg, hogyan léphetsz rá arra az útra, mi állandó, a jelenleginél magasabb szintű egzisztenciát biztosít számodra. Ez a belső gyakorlat különleges módon lett megalkotva és nagyon erős hatású mivel egyszerre dolgozik az elme teremtő erejével és motivál a helyes cselekvésre.

Ha több pénzt szeretnél, nincs más dolgod mint elkezdeni a meditációk gyakorlását. Ez nem nagy befektetés ahhoz képest, ahová hamarosan képes leszel eljutni ennek a gyakorlatnak a segítségével. Ha igazán hatékonyan és mélységében szeretnéd megváltoztatni a pénzhez való viszonyod, akkor töltsd le a Pénzember I. és Pénzember II. meditációkat. Ezek segítségével képes leszel egy egészen új, tudattalan pénzteremtő struktúrát létrehozni

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.