Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Találkozás a belső gyógyítóval
7.500 Ft

Találkozás a belső gyógyítóval

7.500 Ft
Elérhetőség: Letölthető

MEDITÁCIÓ

Lecseréljük vagy megváltoztatjuk a benned dolgozó belső gyógyító energiáját.

Bővebb információ

Ez a meditáció azzal a céllal készült, hogy lecseréljük vagy megváltoztatjuk a benned dolgozó belső gyógyító energiáját, hogy hatékonyabban tudja elvégezni a rá háruló munkát. 

Egymásra épülő kétlépcsős meditációkból ez az 1. rész

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük. Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint  az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

Ez a meditáció csomagban is elérhető, KATTINTS IDE!

Ez a meditáció segít neked abban, hogy megtaláld és aktiváld magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled. Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint helyesen gyakorolni ezeket a meditációkat.Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint helyesen gyakorolni ezeket a meditációkat. 

Az elsőben, itt ebben a meditációban aktiváljuk a benned rejlő Belső Gyógyítót és rajta keresztül az elakadt gyógyító folyamatokat. 

Időtartam: 37 perc

Csomagban is elérhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.