Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Segítő beszélgetés kártya
8.990 Ft
7.199 Ft
20%

Segítő beszélgetés kártya

8.990 Ft
7.199 Ft
20%
Elérhetőség: Raktáron

64 LAP INSTRUKCIÓKKAL

Beszélgess úgy, hogy mindenki örömet találjon benne

Bővebb információ

A segítő beszélgetés feladata nem más, mint kijavítani a hagyományos beszélgetésből fakadó szükségszerű félreértéseket, kudarcokat és konfliktusokat.

A legtöbb ember azt hiszi, hogy beszélgetni egyszerű, elég csak járatni a szánkat... Ez a kártya nem nekik készült.

Ez a kártya azoknak szól, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről. 

64 lap instrukciókkal és beszédfordulatokkal

Mire jó a Segítő beszélgetés kártya?

  • A beszélgetőpartner rugalmasabbá és segítőkészebbé válik. 
  • Másképpen látja önmagát és a helyzetet, amiben van.
  • Elengedi a fekete-fehér, szemet-szemér, vagy-vagy gondolkodást és kinyílik.  
  • Javul az önbizalma, a másokba és a külvilágba vetett hite megerősödik. 
  • Beláthatja, hogy nincs tökéletesen vesztes élethelyzet, mindig lehetséges valamit tenni önmagért.
  • Jobban el tudja magát és a világot fogadni olyannak, amilyen.
  • Képes energiát meríteni csupán a szavak erejéből. 
  • Lehetőséget kap a káros szokásai megértésére és megváltoztatására. 
  • Képessé válik a szeretet elfogadására és továbbadására.  

Ez a kártya azoknak készült akik számára a beszélgetés nem csupán a csevegésről szól, hanem eszközt látnak benne, hogy segítsenek a környezetünkön és javítsák a világot éppen annyira, amennyire egy-egy kommunikációs helyzetben lehetséges. 

MÉG TÖBB INFÓ A KÁRTYÁRÓL

AMENNYIBEN TETSZETT A KÁRTYA ÉS KOMOLYABBAN ÉRDEKEL A SEGÍTŐ SZAKMA NÉZD MEG ONLINE KÉPZÉSÜNKET IS, BŐVEBB INFORMÁCIÓKAT ITT TALÁLSZ RÓLA!

Vélemények

5.00
6 értékelés
6
0
0
0
0
2024. 04. 26. -
A szakmám szerint fontos nekem a kommunikáció. Azt gondoltam, hogy ez nekem ösztönsen megy. A kártyák segítségével ezt még komolyabb szintre tudtam fejleszteni. Ajánlom azoknak, akik jól kommunikálnak, de jobban akarják csinálni, és ajánlom azoknak is, akiknek nehezen megy mindez.
2024. 03. 12. -
2 hete vettem a treméket, nekem mindig is kommunikációs problémáim voltak, viszonylag nehezen tudom magam kifejezni egy beszélgetésben. Nagyon szerteem a kártyákat és úgy érzem jó úton haladok. Köszönöm!
2023. 12. 06. -
Ez a termék teljesen hiánypótló a piacon. Én a munkám során használom egyszerűen fantasztikus. Coach vagyok de ilyen összefoglaló termékkel magyar nyelven nem találkoztam még. Köszönöm, mindenkinek csak ajánlani tudom.
2023. 06. 12. -
Ez egy szenzációs termék, egy csoda! Elenegdhetetlen a mindennapi segítő munkámhoz, én coach vagyok, de a munkámon kívül is igen nagy hasznát veszem a mindennapokban. Ezt mindenkinek meg kellene venni és használni kellene. Köszönöm, és nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam.
2023. 06. 02. -
Coachként végtelenül hálás vagyok, hogy rátaláltam a termékre. Nem csak a klienseimnél tudom használni, de a mindennapi életben is nagyon sok hasznos segítség van benne ami megkönnyíti a kommunikációt nem csak nekem de a környezetemben élőknek is akikkel találkozom. Mindenkinek ajánlom!!!
2023. 05. 09. -
Iszonyatosan hálás vagyok ezért a kártyáért. Aig lehet letenni és rögtön azt vetetm észre magamon hogy hazsnálom is és tényleg működik. Meg is rendeltem a másik kártyákat a Varázsszavakat. Köszönöm. Ezt midnenkinek hazsnálni kellene, akár munka akár magánélet kapcsán csomó félreértés vita elkerülhető lenne. Köszönöm!!!