Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
16.380 Ft
9.173 Ft
44%

Önismereti Ajándékcsomag

16.380 Ft
9.173 Ft
44%
Elérhetőség: Raktáron

ÖNISMERET MINDENKINEK

Csomagban kedvezőbb és AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ jár hozzá

Bővebb információ

Önismereti ajándékcsomag

6.990 Ft értékű ajándék meditációval

Az önismeret, a világ legcsodálatosabb ismerete! Nélküle csupán össze-vissza tévelygünk az életünkben, és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni. Ajándékozd meg Szeretteidet, vagy Önmagadat egy olyan ajándékcsomaggal, aminek minden eleme abban segít, hogy tisztán lásd és érezd önmagadat, hogy aztán olyan életet élhess, amilyenről álmodozol! Az irányítás így a Te kezedben lesz!

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

A csomag tartalma: 

- Önismereti kártyapakli, ami 31 feladattal vezet önmagad megismerése felé, minden napra egy meglepetés kártya

- Az élet megoldóképlete című könyv, segít abban, hogy kiszámold a születésnapod dátumából, hogy mi az igazi Életfeladatodat

- Ajándék vezetett meditáció, 6990 Ft értékben, 22 perc: Találkozás a belső mesterrel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.