Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Mesterfokú meditáció

Ebben a menüpontban olyan meditációs gyakorlatokat találsz, amelyek igénylik a megszerzett tapasztalataidat, elmélyítik a tudásodat és magasabb szintre emelik a meditációról megszerzett ismereteidet. A felvételek egymásra épülnek. Ha kevésbé vagy gyakorlott, mindenképpen az elsővel kezd. Ha úgy érzed van már tapasztalatod, bátran válaszd ki azt, amelyiket a szintednek megfelelőnek érzed. Felkészültél erre az izgalmas utazásra? Gyere, és gyakorold a mestermeditációkat!
Rendezés:

Az alapgyakorlat az első lépés ahhoz, hogy tökéletes végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot. Ha még soha nem meditáltál javasoljuk, hogy ne ezzel kezd, hanem töltsd le és próbáld ki valamelyik ingyenes ellazító gyakorlatunkat. Ezzel ismereteket szerzel arról, milyen ellazult állapotban lenni és ha tetszik, akkor lépj tovább az alapgyakorlatra.

4.490 Ft

A gyors ellazulás meditációs gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok második lépése. Célja, hogy bárhol bármilyen körülmények között 5-10 másodpercen belül el tudd magad lazítani és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

4.490 Ft

A gyakorlat a mestermeditációs gyakorlatok harmadik lépése. Ezzel a meditációs gyakorlattal hatékonyan tudod fejleszteni az intuíciódat. Sokan azt gondolják, hogy az intuíció valami különleges képesség vagy adottság, amivel a szerencsések együtt születnek, azoknak pedig, akiknek nincs szerencséje, nem adatott meg ez a képesség. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem így van, az ember, mint minden képességét ezt is tudja fejleszteni.

4.490 Ft

A mestermeditációs gyakorlatok utolsó, negyedik lépése. Ez a gyakorlat elvezet téged oda, ahová tudatosan vagy tudattalanul akkor vonulsz vissza, amikor szükséged van mély, őszinte, szeretettel teli útmutatásra. Ahova ez a gyakorlat visz, nagyon ismerős lesz, hiszen már sokszor jártál erre. A gyakorlat maga rendkívül egyszerű egy haladó számára, ugyanakkor siker esetén nagyon megterhelő, ijesztő is lehet egy kezdőnek. Ezért arra kérünk, hogy csak akkor próbáld ki ezt a meditációt, ha biztos vagy benne, hogy felkészültél a találkozásra a belső mestereddel. 

6.990 Ft