Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Ellazító meditációs csomag

Ár:
14.970 Ft
9.990 Ft
Kedvezmény: 33%
Elérhetőség: Letölthető

Ez a csomag 3 db meditációból áll, azoknak szól, akik szeretnék oldani magukban a hétköznapok során szinte elkerülhetetlenül megjelenő stresszt, illetve szeretnék megtenni az első lépéseket a meditáció tanulása felé:

1. Alapgyakorlat a meditáció elmélyítése időtartam: 17 perc

2. Gyors út a teljes ellazuláshoz időtartam: 26 perc

3. Nagyon mély stresszoldó meditáció időtartam 23:30 perc

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

Remek lehetőség továbbá azoknak, akiket érdekel a mély, gyógyító, pihentető hatású relaxációs állapot gyors és hatékony elérése. Ez a csomag kiváló lehetőség a relaxált állapotok megismerésére, elmélyítésére, a gyors és mély ellazulás technikájának a megtanulására.

Bővebb információ

Az első meditáció megalapozza az elmélyülést és az első lépés ahhoz, hogy tökéletesen végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot. 

második meditáció abban nyújt segítséget, hogy bármilyen mély, relaxált állapotot néhány másodperc alatt el tudj érni és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

harmadik meditáció bevezet  a relaxáció valódi mélységeibe, oda ahová segítség nélkül csak nagyon kevesek képesek eljutni. Ha arra vágysz, hogy bő húsz percig ne zavarjon senki és semmi, ha szeretnél egy kicsit természetes módon pihenni és feltöltődni, akkor megtaláltad ezt a varázslatos meditációt, aminek célja, hogy a hatására a lehető legjobban regenerálódj, pihenj, gyógyulj és feltöltődj.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!