Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Tematikus meditációk csomagban akár -50% kedvezménnyel

AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ "A GONDOLATOK LEÁLLÍTÁS A FEJBEN" - bármely meditáció mellé most ajándékba jár a legnépszerűbb meditációnk, egyszerűen csak tegye a kosárba az ajándékot.

 

SEGÍTÜNK NEKED ELIGAZODNI A MEDITÁCIÓK VILÁGÁBAN

 
Ebben a menüpontban olyan meditációs csomagokat találsz, amelyek egy adott témában segítenek neked. Az életünkben megjelenő legtöbb probléma valójában csupán tünet, amely mögött sokszor egy jóval nagyobb problémahalmaz áll.
Bizonyos nehézségek és elakadások esetén elég csupán azt az egy problémát kezelni, de vannak helyzetek, amikor érdemes alaposabban körüljárni az adott témát. Például a szerelmi csalódás sokszor nem csupán azért fáj mert elveszítettünk valakit, aki fontos volt az életünkben, hanem azért is mert vele együtt a teljes korábbi valóságunk szertefoszlott.
Új életet kell kezdenünk, amelyből nem csak a partnert, hanem rengeteg más dolgot is el kell engednünk és újra fel kell építeni magunkat. Ilyenkor érdemes a célzottan összeválogatott meditációs csomagjaink közül válogatni.
 
Ezek a csomagok kedvező áron átfogó, probléma specifikus megoldást nyújtanak mindazok számára, akik tudják, hogy a nehézségeinket és a megoldásukat is az elménkben hozzuk létre.
 
Nézz szét bátran, egy csomagban 3 meditációt találsz nagy kedvezménnyel!
 
Felkészültél erre az izgalmas utazásra? Gyere és gyakorold a meditációkat!
Rendezés:
Nézet:

SZERETNÉL TÖBB PÉNZT KERESNI?

MI SEGÍTÜNK NEKED EBBEN!

NINCS MÁS DOLGOD, MINT KEZD EL A MEDITÁCIÓK GYAKORLÁSÁT!

 

Ez a csomag 3 db különleges egymásra épülő meditációból áll, a célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse, hogy létrehozd magadban a pénzteremtő struktúrát:

1. Több pénz 1. rész időtartam: 33:54 perc

2. Több Pénz 2. rész időtartam: 22:18 perc

3. Több Pénz 3. rész időtartam: 33:40 perc


19.970 Ft 12.990 Ft

Ennek a meditációs gyűjteménynek az a célja, hogy lépésről lépésre, megtanítson arra, hogyan fejleszd és használd a belső erőforrásaid bármilyen nehezebb élethelyzet megoldására

1. Vizualizáció fejlesztése időtartam: 28:19 perc

2. Intuíció fejlesztés időtartam: 28 perc

3. Találkozás a belső mesterrel időtartam 24:25 perc

Életünk kisebb nagyobb torlaszainál, utunk egyes kereszteződéseinél sokszor nagyon jól jönne, ha jobban hallgatnánk az intuíciónkra, képesek lennénk hatékonyabban teremteni és kilátástalan helyzetekben meg tudnánk kérdezni egy bölcs tanácsadót arról, hogyan is haladjunk tovább.

Ezt a meditációs gyűjteményt úgy állítottuk össze, hogy fontos spirituális képességek birtokába kerülhess.

- Az első lépésben a vizualizációt fejlesztjük, amely nem csak abban segít, hogy jobban tájékozódj a meditáció alatt, hanem abban is, hogy bármilyen élethelyzetben képes legyél könnyebben szolgálatodba állítani és használni az elméd elképesztő erejét.

- Második lépésként az intuíció fejlesztése következik, így megtanulsz egyre jobban megbízni a megérzéseidben.

- A harmadik lépében pedig, a találkozhatsz a belső mesterrel, akit ekkor már nem csak érzékelhetsz, hanem képes lehetsz meglátni is. Kérdéseket tehetsz fel neki, illetve megtanulhatsz együttműködni vele. Ha megértetted mit jelent a belső mesterrel való rendszeres kapcsolat, akkor képes leszel magasabb minőségűre emelni az életed bármely területét.

Mindenki, aki foglalkozik spiritualitással hallott már a belső vezetőről, a bennünk rejlő bölcs tanácsadóról, aki minden tanácsadók közül számunkra a legjobb.

Ez a meditációs gyűjtemény abban segít, hogy hatékonyan, gyorsan és céltudatosan, de nem kapkodva magasabb szintre emeled a spirituális képességed.

17.970 Ft 10.602 Ft

Ez a csomag 3 db meditációból áll, azoknak szól, akiknek nehézséget okoz valamilyen kommunikációs helyzet megoldása.

1. Felelősségvállalás időtartam: 26 perc

2. Nevek megjegyzése könnyedén időtartam: 28 perc

3. Könnyű nyilvános beszéd időtartam 24:25 perc

Vannak, akik már attól idegesek lesznek, hogy több ember figyeli őket miközben beszélnek, vannak akik sok ember előtt vagy színpadon nem tudnak beszélni és vannak, akiknek sokkal inkább az önkifejezéssel van problémájuk, mint magával a beszédhelyzettel.

Ahhoz, hogy a kommunikációt fejlesszük, furcsa módon nem a legrövidebb út a sok gyakorlás.

Mielőtt bárki elé oda állnánk azzal a szándékkal, hogy beszélni kezdünk hozzá:

első, hogy rendelkezzünk magabiztossággal

- második, hogy képesek legyünk magunkon kívül másra is figyelni

harmadik lépésben érkezzünk el oda, hogy megpróbálkozhatunk magával a kommunikációval.

Ez a meditációs csomag segít keresztülmenni ezen a folyamaton. Harmadik lépésben már konkrét kommunikációs helyzetekre fókuszálunk. 

16.470 Ft 11.035 Ft

Ez a csomag 3 db meditációból áll, célja, hogy segítsen enyhíteni és megoldani a szakítás utáni nehéz érzelmi állapotokat:

1. Gondolatok leállítása a fejben időtartam: 19 perc

2. Elengedés meditáció időtartam: 32 perc

3. Szerelmi bánat gyógyítása időtartam: 27 perc

Ahhoz, hogy a fájdalom csökkenjen, az érzelmi hullámvölgyek stabilizálódjanak jellemzően nem csak a partnert, hanem az egész korábbi létállapotunkat el kell engedni.

További feladat a sérülések, fájdalmas élmények nyomán feltörő gondolatáradat, a végtelenített belső monológok leállítása is. Ha ezt a munkát elvégeztük, akkor jutunk el az érzelmi stabilitásnak arra a fokára, amikor valóban továbbléptünk és – ha van kedvünk – belekezdhetünk egy új kapcsolat kialakításába, hosszú távú felépítésébe. Ez a meditációs csomag nem csak abban segít, hogy elengedjük a korábbi partnerünket, hanem abban is, hogy minden olyan gondolatot és terhet letegyünk, ami a múlthoz láncol, illetve leállítja a sokszor nagyon fárasztó és megállíthatatlannak tűnő gondolatáramlást is. A csomagba gyűjtött vezetett meditációknak a gyakorlása kitűnő lehetőség, hogy kiemeljük magunkat a szakítást követő fájdalmas érzelmi örvényből.

Ezek a csomagok kedvező áron átfogó, probléma specifikus megoldást nyújtanak mindazok számára, akik tudják, hogy a nehézségeinket és a megoldásukat is az elménkben hozzuk létre. 

16.470 Ft 11.035 Ft

Ez a csomag 3 db különleges egymásra épülő meditációból áll, a célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse a gyógyulásod:

1. Találkozás a Belső Gyógyítóval időtartam: 37 perc

2. Munka a Belső Gyógyítóval időtartam: 33 perc

3. Öngyógyító meditáció minden napra időtartam: 31 perc

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk. Így az olyan nehéz és érzékeny témák esetében, mint az egészség az első meditációval az elmében tökéletesen lebontjuk a korábbi hibás viselkedésmintát és helyette a gyakorlót jól szolgáló mintát hozunk létre. A második meditációval pedig aktiváljuk és begyakoroljuk az új mintát vagy mintákat. Az esetek jelentős részében elég az első lépcsőt egyszer, a második lépcsőt pedig heti rendszerességgel hallgatni, amíg a meditációt gyakorló életében valóban megjelenik a kívánt hatás.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz a gyógyulási folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

A meditációkat úgy készítettük el, hogy nem egy betegségre vagy betegség típusra nyújt segítséget, hanem bármilyen betegség, kellemetlen tünet, gyulladás, görcs puffadás stb. esetén alkalmazható. Itt nem betegséget gyógyítunk, hanem segítünk, hogy az elme gyógyító ereje bekapcsoljon és a meditáció ideje alatt összeszedett maradjon, így garantálva a gyakorlatokból kihozható maximális eredményt.

Figyelem!!! Találkozás a Belső Gyógyítóval Meditációt elég egyszer elvégezni, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy a találkozás után gyakorlatokat is elvégezz a Belső Gyógyítóval. Ebben segít a második meditáció, amely a Munka a Belső Gyógyítóval címet kapta. Az első két meditáció szervesen kiegészíti egymást, így most együtt olcsóbban tudod megvásárolni a 3 meditációt 50% kedvezménnyel.

21.470 Ft 10.735 Ft

Ez a csomag 3 db meditációból áll, azoknak szól, akik szeretnék oldani magukban a hétköznapok során szinte elkerülhetetlenül megjelenő stresszt, illetve szeretnék megtenni az első lépéseket a meditáció tanulása felé:

1. Alapgyakorlat a meditáció elmélyítése időtartam: 17 perc

2. Gyors út a teljes ellazuláshoz időtartam: 26 perc

3. Nagyon mély stresszoldó meditáció időtartam 23:30 perc

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

Remek lehetőség továbbá azoknak, akiket érdekel a mély, gyógyító, pihentető hatású relaxációs állapot gyors és hatékony elérése. Ez a csomag kiváló lehetőség a relaxált állapotok megismerésére, elmélyítésére, a gyors és mély ellazulás technikájának a megtanulására.

16.470 Ft 11.035 Ft