Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Öngyógyító meditációs csomag
21.500 Ft
18.275 Ft
15%

Öngyógyító meditációs csomag

21.500 Ft
18.275 Ft
15%
Elérhetőség: Raktáron

3 DB MEDITÁCIÓ

Ennek a meditációs csomagnak a célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse a gyógyulásod.

Bővebb információ

A 3 db különleges egymásra épülő meditáció célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse a gyógyulásod.

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

1. Meditáció - Találkozás a Belső Gyógyítóval időtartam: 37 perc - Létrehozzunk egy energiát, hogy hatékonyabban tudja elvégezni a rá háruló munkát. Ezt a meditáció elegendő egyszer elvégezni

2. Meditáció -  Munka a Belső Gyógyítóval időtartam: 33 perc -Folyamatos gyógyító aktivitásra ösztönözzük a tudattalanod. Ezt a meditációt, hetente, kéthetente javasolt elvégezni.

3. Meditáció - Öngyógyító meditáció minden napra időtartam: 31 perc - Stimuláljuk az elméd gyógyító erejét vizualizációval, így támogatjuk és folyamatosan stimuláljuk a benned áramló gyógyító energiákat. Ezt a meditációt akár naponta többször is érdemes elvégezni.

A céljaid elérését nagyban elősegítheted ha megtalálod és aktiválod magadban a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb orvost és gyógyítót, aki mindig melletted áll, soha nem ejt műhibát és nem pártol el tőled. Ha szeretnéd az elméd gyógyító erejének hatékonyságát növelni, akkor nincs más dolgod, mint gyakorolni ezeket a meditációkat.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz a gyógyulási folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

A meditációkat úgy készítettük el, hogy nem egy betegségre vagy betegség típusra nyújt segítséget, hanem bármilyen betegség, kellemetlen tünet, gyulladás, görcs puffadás stb. esetén alkalmazható. Itt nem betegséget gyógyítunk, hanem segítünk, hogy az elme gyógyító ereje bekapcsoljon és a meditáció ideje alatt összeszedett maradjon, így garantálva a gyakorlatokból kihozható maximális eredményt.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.