Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
21.500 Ft
13.900 Ft
35%

Hogyan legyen TÖBB PÉNZEM? - meditációs csomag

21.500 Ft
13.900 Ft
35%
Elérhetőség: Raktáron

3 DB MEDITÁCIÓ

Bővebb információ

SZERETNÉL TÖBB PÉNZT KERESNI?

MI SEGÍTÜNK NEKED EBBEN! NINCS MÁS DOLGOD, MINT KEZD EL A MEDITÁCIÓK GYAKORLÁSÁT!

3 db különleges egymásra épülő meditáció célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben segítse, hogy létrehozd magadban a pénzteremtő struktúrát.

1. Meditáció - Több pénz 1. rész időtartam: 33:54 perc - Itt megalkotod és aktiválod  a tudattalanodban eddig passzívan szunnyadó pénzembert. 

2. Meditáció - Több Pénz 2. rész időtartam: 22:18 perc - Második lépésként segítséget kapsz abban, hogy újra és újra találkozz a tudattalanodban már megteremtett üzleti tanácsadóddal. Ő számodra a lehető leghatékonyabb és legmegbízhatóbb tanácsadó és üzlettárs, aki mindig képes kihozni belőled és az éppen adott helyzetből az üzleti maximumot anélkül, hogy valaha becsapna vagy elpártolna tőled.

3. Meditáció - Több Pénz 3. rész időtartam: 33:40 perc- A harmadik lépésben növelheted a hozzád beáramló pénz mennyiségét. Ha szeretnél több pénzhez jutni, mint amennyivel pillanatnyilag rendelkezel, akkor nincs más dolgod, mint hetente legalább egyszer meghallgatni ezt a meditációt.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz magadnak a pénzszerzési folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.