Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Ellazító meditációs csomag
16.470 Ft
13.999 Ft
15%

Ellazító meditációs csomag

16.470 Ft
13.999 Ft
15%
Elérhetőség: Letölthető

3 DB MEDITÁCIÓ

Kiváló lehetőség a relaxált állapotok megismerésére, elmélyítésére, a gyors és mély ellazulás technikájának a megtanulására.

Bővebb információ

Azoknak, akik szeretnék oldani magukban a hétköznapok során szinte elkerülhetetlenül megjelenő stresszt, illetve szeretnék megtenni az első lépéseket a meditáció tanulása felé.

Kiváló lehetőség a relaxált állapotok megismerésére, elmélyítésére, a gyors és mély ellazulás technikájának a megtanulására.

Vannak olyan elakadások és nehézségek az életünkben, amelyeknek a megoldása jelentősen hatékonyabb lehet, ha a problémát elemeire bontjuk és több egymásra épülő lépésben kezeljük.

1. Meditáció - Alapgyakorlat a meditáció elmélyítése időtartam: 17 perc - Megalapozza az elmélyülést és az első lépés ahhoz, hogy tökéletesen végre tudj hajtani bármilyen meditációs gyakorlatot. 

2. Meditáció - Gyors út a teljes ellazuláshoz időtartam: 26 perc - Abban nyújt segítséget, hogy bármilyen mély, relaxált állapotot néhány másodperc alatt el tudj érni és képes legyél bármilyen helyzetre ebből a nyugodt, magabiztos és megfontolt állapotból reagálni.

3. Meditáció - Nagyon mély stresszoldó meditáció időtartam 23:30 perc -  bevezet  a relaxáció valódi mélységeibe, oda ahová segítség nélkül csak nagyon kevesek képesek eljutni. Ha arra vágysz, hogy bő húsz percig ne zavarjon senki és semmi, ha szeretnél egy kicsit természetes módon pihenni és feltöltődni, akkor megtaláltad ezt a varázslatos meditációt, aminek célja, hogy a hatására a lehető legjobban regenerálódj, pihenj, gyógyulj és feltöltődj.

Ezeknek a nehéz témáknak a feldolgozására specifikusan megalkotott két- vagy többlépéses meditációink nem tartalmuk minőségében különböznek az egylépéses meditációktól, hanem abban, hogy az adott probléma egyes elemeire több időt szánunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk.

A folyamat során több egymásra épülő meditációban lépésről lépésre aktiválhatod a tudattalanodban rejlő pozitív energiákat. A csomag előnye, hogy a három meditáció három különböző módon zárja le az éber tudatban rejlő védekező mechanizmusokat. A gyakorlatok elvégzésével nagyon nagy lökést adhatsz a relaxált folyamataid beindításához, gyorsításához, aktiválásához.

Sok sikert és kitartást kívánunk a belső munkához!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.