Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Varázskártyák I. rész - Kommunikálj jól

Ár:
3.999 Ft
Elérhetőség: Raktáron

A hipnotikus nyelvi minták bevetése a legkülönbözőbb élethelyzetekben egészen új módja a nyelv tudatos használatának. Értsd meg magad és másokat, kommunikálj meggyőzőbben, érthetőbben, hatásosabban. Lásd meg a szavak mögötti igazi üzeneteket és elsősorban tanulj meg figyelni magadra és a beszélgetőtársadra!

A rejtett vagy társalgási hipnózis használatának legfontosabb alappillére a nyelvi formulák, patternek vagy nyelvi minták – a három kifejezés ugyanazt jelenti –  magabiztos ismerete. Erre szolgál segítségül a Varázsszavak és hipnotikus nyelvhasználat összefoglaló kártya.

A csomag NEM tartalmazza a kártyatartó vászonzsákot, de ha szeretnéd, megrendelheted itt.

Bővebb információ

Mielőtt használni kezded a teljes paklit vagy paklikat alaposan olvasd át őket. Hogy jobban megjegyezd miközben olvasod, érdemes három csoportra osztanod a kártyákat. Az első: azok a nyelvi formulák, amik nagyon tetszenek. A második: azok, amiket érdekesnek találsz. A harmadik: azok a kártyák, amikkel valami bajod van. Nem tetszenek, nem találod őket elég erősnek vagy érdekesnek, vagy nem érted mit is kellene velük kezdeni.

A kártyákat kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy ne csak megtanuld, hanem megértsd a varázsszavak működését. 

A pakliban négy különböző színű kártya található:

1.  Narancssárga: Raportot előkészítő / figyelemfelkeltő / együttműködésre felszólító kártyák 

2. Kék: Figyelem fenntartó / raportot létrehozó kártyák 

3. Zöld: Programozást segítő kártyák 

4. Piros: Nyelvhasználatot erősítő formulák 

Így kezdj el a kártyákkal ismerkedni:

Ha a három kupac elkészült, akkor fogd a kezedbe a harmadik paklit (azok a kártyák, amikkel bajod van) és olvasd át még egyszer. Képzelj el szituációkat, amikor talán mégis jól jöhetne ez a forma. Például, hipnotizőröknek külön tantárgy a nevek használata. (Van is egy ilyen kártya a pakliban). Ha valakivel találkozol, akit ismersz és megörülsz neki – Szia Péter! – mondod mosolyogva és hosszan rázogatod a kezét. Ez nem hipnotikus nyelvhasználat. De ha most találkozol Péterrel először és amikor éppen mondja a nevét, te nem a saját neveddel vagy elfoglalva, hanem odafigyelsz rá, az már jó. És miután meghallgattad a nevét, te is bemutatkozol, majd Péter szemébe nézel és azt mondod: - Szia Péter, örülök, hogy megismerkedtünk, az már egészen más. Így ugyanis Péterre nagyon erős pozitív benyomást gyakorolsz, hiszen úgy tűnik, kiemelten figyelsz rá. (Tényleg ezt is teszed.) Így már elindultál a helyes hipnotikus nyelvhasználat útján és ha tovább építkezel, biztos lehetsz benne, hogy a befektetett energia sokszorosan térül majd meg.

Ha már végigolvastad a harmadik paklit, akkor jöhet a második, ahol szintén el kell képzelned élethelyezeteket, amelyekben használhatónak tartod a varázsszavakat. Ugyanígy kell eljárnod az első pakli esetében is, de itt válasz ki három olyan formulát, ami tényleg nagyon teszik és határozd el, hogy amint alkalmad nyílik beszélgetés közben be is veted majd.

És jön majd az első éles helyzet, amiben ne lepődj meg semmin. Sem azon, ha végig sem tudod mondani a mondatot vagy annyira makogni kezdesz, hogy garantált a kudarc, és ne lepődj meg azon sem, ha esetlegesen szerinted nem sikerült igazán jól a mutatványod a hipnotikus formula mégis hat. Bárhogyan is sikerülnek az első próbálkozások ha gyakorolsz, azt fogod észrevenni, hogy ezeknek a mondatoknak a használata valódi aranybánya, amiből ha szükséged van rá, bármikor meríthetsz.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 15.
Voltak fenntartásaim..
A felénél sem tartok és csal ámulok. Óriási ez a pakli, mármint tartalmilag. Olyan egyszerű szófordulatokkal dolgozik, még én is elhiszem amit segítségével állítok, pedig első olvasásnál tartok :)
Most azon aggódom, hogy miképp fogom megjegyezni őket, szinte mindnek hasznát tudom venni.
...de ami azt jelenti meg fogom tudni tanulni használat közben :)