Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Az élet megoldóképlete

Ár:
4.190 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Az élet megoldóképlete egy nagyon szórakoztató regény és

segít abban, hogy kiszámold a születésnapod dátumából, hogy mi az igazi Életfeladatodat!

Mindenki számára érthető formában tárja elénk a világ eddigi legmisztikusabb képletét, az Omynót, és annak alkalmazását. 

Sokan vannak, akik egyáltalán nem hisznek a varázslatokban, az átkokban, a boszorkányságban, akiket egy kicsit sem érdekel a karma vagy a reinkarnáció, és nem kíváncsiak a számmisztikában rejlő lehetőségekre sem.

Ricsi, az alkotói válsággal küzdő író is épp így van ezzel. Őt egészen másfajta problémák foglalkoztatják: a kiadója új kéziratot követel tőle, ráadásul szörnyű hasfájás is gyötri, amin már az orvosok sem tudnak segíteni... 

Menny.:

Bővebb információ

Végső elkeseredésében parapszichológushoz fordul, aki arra a következtetésre jut: Ricsi egy korábbi életében tett egy ígéretet, amit nem teljesített, és ez okozza minden mostani gondját. A megoldást azonban épp emiatt nem a jelenlegi életében kell keresni. Az író a legkevésbé sem dobódik fel a különleges terápia ötletétől, de mivel más lehetőséget nem lát, végül aláveti magát a furcsa kezelésnek. 

 

  • Az élet megoldó képlete valójában egy energetikai rendszer, amely nagyon erős támogatást nyújt abban, hogy könnyebben boldogulj.
  • Ha jól használod a könyvet segíthet az élet bármely területén, legyen az egészségügyi probléma, üzleti elakadás, a párkapcsolat hiánya vagy nehéz élethelyzet.

 

Második kiadás, 359 oldal, puha borító

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!