Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

4 kártya 1 csomagban - 30% kedvezménnyel - ingyenes szállítás

Ár:
21.470 Ft
15.029 Ft
Kedvezmény: 30%
Elérhetőség: Raktáron

Most a 4 csomag kártyánkat, ha megrendeled - 30% kedvezményt kapsz rá! - és júniusban még ingyenesen szállítjuk

Az akciós csomag tartalma:

- Legújabb Segítő beszélgetés kártyánk

- Önismereti kátyánk

- Varázsszavak és Hipnotikus nyelvi minták kártya I. csomag

- Varázsszavak és Hipnotikus nyelvi minták kártya II. csomag

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Öngyógyító meditációs csomag Öngyógyító meditációs csomag
21.470 Ft 10.735 Ft

Bővebb információ

Segítő beszélgetés kártya

Beszélgess úgy, hogy mindenki örömet találjon benne!

A segítő beszélgetés feladata nem más, mint kijavítani a hagyományos beszélgetésből fakadó szükségszerű félreértéseket, kudarcokat és konfliktusokat.

A legtöbb ember azt hiszi, hogy beszélgetni egyszerű, elég csak járatni a szánkat. Ez a kártya nem nekik készült, hanem azoknak, akik összetettebben gondolkodnak a beszélgetésről. 

76 lap instrukciókkal és beszédfordulatokkal

Önismereti kártya

Az önismeret, a világ legcsodálatosabb ismerete! Nélküle csupán össze-vissza tévelygünk az életünkben, és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni. 

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

Varázsszavak és Hipnotikus nyelvi minták I-II.

A hipnotikus nyelvi minták bevetése a legkülönbözőbb élethelyzetekben egészen új módja a nyelv tudatos használatának. Értsd meg magad és másokat, kommunikálj meggyőzőbben, érthetőbben, hatásosabban. Lásd meg a szavak mögötti igazi üzeneteket és elsősorban tanulj meg figyelni magadra és a beszélgetőtársadra!

A rejtett vagy társalgási hipnózis használatának legfontosabb alappillére a nyelvi formulák, patternek vagy nyelvi minták – a három kifejezés ugyanazt jelenti –  magabiztos ismerete. Erre szolgál segítségül a Varázsszavak és hipnotikus nyelvhasználat összefoglaló kártya.

Kapcsolódó termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!