Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Hipnózis a gyakorlatban
25.580 Ft
16.990 Ft
34%

Hipnózis a gyakorlatban

25.580 Ft
16.990 Ft
34%
Elérhetőség: Raktáron

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Rendeld meg csomagban 34% kedvezménnyel

Bővebb információ

AZONNALI GYAKORLATI SEGÍTSÉG 

AMIT MINDIG IS TUDNI AKARTÁL A HIPNÓZISRÓL

Összeállítottunk Neked egy olyan csomagot, aminek a segítségével mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat.

Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni.

Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz.

És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül.

Salinger Richárd a " Hipnózis itt és most " című könyvében, valamint a hozzá kapcsolódó " Varázsszavak és hipnotikus nyelvi minták " és legújabb termékével a "Segítő beszélgetés" kártyákkal egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához.

Ricsi már jó ideje vezeti saját iskoláját, a Hipnózis Akadémiát, így saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen  szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. 

A csomag tartalma: 

- 1 db Hipnózis ITT és MOST! című könyv 

- 1 csomag Varázsszavak és Kommunikálj jól I. - II. kártyapakli + ajándék kártyatartó zsák

- 1 csomag Segítő beszélgetés kártyák + ajándék kártyatartó zsák

Vélemények

5.00
4 értékelés
4
0
0
0
0
2023. 06. 12. -
Ez a csomag nagyon klassz sokkal kedvezőbb, mint egyenként megvenni. A hipnózisról nagyon sok mindent megtudtam és elindultam az úton, hogy megtanuljak mindent :-)
2023. 06. 05. -
Én voltam korábban tanfolyamon a Ricsinél, ott hallottam először róla, és most újból találkoztam a termékkel és most nem gondolkoztam, hanem rögtön megrendeltem. Szenzációs! Hálás vagyok érte, hogy megírta és ilyen kártyákat is csinált, nagyon nagyon jó!!!! Köszönöm, én mindenkinek csak ajálani tudom teljes szívemből!
2023. 06. 05. -
A könyv valami fantasztikus sosem olvastma még magyarul ilyen érthető és mindnere kiterjedő könyvet a témában. Teljesen egyedülálló. A kártyákkal meg így sokkal ekdvezőbb azokkal még csak ismerekedem de az biztos, hogy mióta megvan le sem teszem. Szuper gratulálok hozzá!!! Mindnekinek ajánlani tudom
2023. 06. 05. -
Jobban szeretem azokat a termékeket, amelyek nem csak letölthető formában vannak, hanem kézbe is foghatók. Ez a kiadvány szuper! Szinte minden nap kezembe veszem, sokat segít a mindennapokban! Csak ajánlani tudom!