Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Az élet megoldó képlete
6.990 Ft

Az élet megoldó képlete

6.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron

TUDD MEG A KÓDOT!

Számold ki a születésnapodból, hogy mi az életfeladatod

ÖNISMERET HÓNAPJA EXTRA 15% KEDVEZMÉNY.

KUPONKÓD: MOST (a pénztárnál kell beírni)

Bővebb információ

Az élet megoldó képlete egy regény ami segít abban, hogy kiszámold a születésnapod dátumából, hogy mi az igazi Életfeladatodat!

Mindenki számára érthető formában tárja elénk a világ eddigi legmisztikusabb képletét, az Omynót, és annak alkalmazását. 

A nap amikor születtél jóval több mint egy dátum, egy kód amivel meg tudod változtatni az életed.

  • Megismerhetsz egy olyan energetikai rendszert, amely nagyon erős támogatást nyújt abban, hogy könnyebben boldogulj.
  • Ha jól használod a könyvet segíthet az élet bármely területén, legyen az egészségügyi probléma, üzleti elakadás, a párkapcsolat hiánya vagy nehéz élethelyzet.

Második kiadás, 359 oldal, puha kötésben

Vélemények

4.80
5 értékelés
4
1
0
0
0
2023. 06. 08. -
Fantasztikus könyv! Egyrészt nagyon izgalams regény, másrészt a mondanivaló az valami csoda. Figyelem a kapukat is mots már az omyno oldalán. Köszönet a könyvért!
2023. 06. 05. -
Először azt hittem, jó kis szórakoztató játék lesz a születési számaimmal való foglalkozás. Aztán a regény olvasása során egyre jobban belemélyedtem és egyre komolyabban vettem az egészet. Teljesen beszippantott. Elgondolkodtatott és kicsit irányba is állított a kiadvány.
2023. 05. 08. -
Nekem ez a könyv rengeteg erőt adott a mindennapokhoz.
2023. 05. 08. -
Nagyon tetszett a könyv alig tudtam letenni és csomó érdekes dolgot tudtam meg, biztosan elolvasom újra elindultam egy új irányba.
2022. 02. 13. -
Nekem ez a jópofa regény segített megèrtenem a számokban rejlő energiák mibenlétét, így magamra is más szemszőgből, belülről ki kintről be tudok nézni, figyelni.
És megkezdtem a tetteimmel is magam változásait kézben tartani. Teremtés. Megy.
Köszönet!!