Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Karantén meditáció

Ez most egy embert próbáló időszak, egy különleges helyzet, ami nagyon sok energiát igényel. Olyan megterhelés éri folyamatosan a pszichénket és a lelkünket, ami nem szokványos és sajnos még nem is tudjuk meddig fog tartani.

Megnövekedett a mindennapi szorongás attól, hogy elkapjuk-e a koronavírust, hogy a szüleink elkapják-e, hogy kórházba kerülünk-e, hogy mi lesz az állásunkkal, jövőnkkel, családunkkal…stb., egyszerűen fenyegetett és bezárt állapotban érezzük magunkat. Ezek a félelmek rémálmokat, rossz érzéseket, zaklatottságot, depressziót, a krónikus betegségek súlyosbodását, krónikus fáradságot okoznak.

Az ilyen különösen intenzív lelki terhelést jelentő időszakokban fontos, hogy nagyon odafigyeljünk önmagunkra! Nem csak mi, hanem vezető orvosok is a jógát, a meditációt és a kontrollált légzést ajánlották az új koronavírussal kapcsolatos felmerülő szorongási problémák kezelésére. A magyarázat nagyon egyszerű: amikor a figyelmünket a légzésre irányítjuk, növeljük a tudatosságot, csökkentjük a stresszt és emeljük a vitalitásunkat.

Speciális, vezetett meditációinkkal szeretnénk segíteni abban, hogy a karantén idején is egészséges maradj fizikálisan és mentálisan is. Ezért azoknak a hanganyagoknak az árát, amik a mostani kialakult helyzetben nagyon hatékonyan tudnak segíteni, jelentősen csökkentettük! Próbálj ki egyet, vagy válaszd a még kedvezőbb csomagajánlatokat, az biztos, hogy rendszeres meghallgatásukkal rengeteget teszel  az egészségedért!

A meditáció, ha akarod misztikus valami, ha akarod egy technika, amivel a lehető legkönnyebben fel tudod venni a kapcsolatot belső önmagaddal és sokkal jobban tudod magad irányítani, mint akaraterővel. Ha valóban el akarod érni a célod, akkor meditálsz.

Lehet, hogy nem meditációnak hívod, de akkor is meditálsz. Minden sikeres ember meditál valahogy. Másképpen nem lehetsz sikeres. Van aki evés közben, van aki sportol, olvas vagy kibámul az ablakon. Nagyon egyszerű, amikor nem stresszelsz, akkor vagy produktív. Ha egy gyors, hatékony és hatásos meditációs formát szeretnél kipróbálni a karanténos időszakban, próbáld ki vezetett meditációinkat.

Rendezés:
Nézet: