Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Hipnózis Ajándékcsomag: Ajándék meditáció, -31% kedvezménnyel, ingyen szállítás

Ár:
17.279 Ft
11.923 Ft
Kedvezmény: 31%
Elérhetőség: Raktáron

HIPNÓZIS - AMIT MINDIG IS TUDNI AKARTÁL RÓLA

 

AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ ÉS INGYEN SZÁLLÍTÁS

 

Ez a csomag nem csak bemutatja, de meg is tanítja mennyi mindenben tud segíteni a hipnózis a mindennapi életben!

Használd ezt a tudást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid. Az irányítás így a Te kezedben lesz!

Salinger Richárd a " Hipnózis itt és most " című könyvében, valamint a hozzá kapcsolódó " Varázskártyák kommunikálj jól I.-II. " kártyáival egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához. Ricsi már jó ideje vezeti saját iskoláját, a Hipnózis Akadémiát, így saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen  szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. 

Ebből a csomagból mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat. Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz. És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül.

 

Ajándék vezetett meditáció, 5490 Ft értékben, 19 perc: Gondolatok leállítása a fejben
(  Ha ezt már korábban letöltötted, vagy egy másik meditáció érdekel jobban, a megrendelésnél írd meg, melyik másik 5490 Ft értékű meditációt küldjük el Neked ajándékba! )

Ha bővebben szeretnél olvasni a könyvről, akkor azt itt találod, a kártyákat itt a meditációt pedig itt !

Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz. A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ez a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható, a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!