Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.
Hipnózis ajándékcsomag
26.170 Ft
18.319 Ft
30%

Hipnózis ajándékcsomag

26.170 Ft
18.319 Ft
30%
Elérhetőség: Raktáron

IINGYENES SZÁLLÍTÁS FOXPOST AUTOMATÁBA

Rendeld meg csomagban kedvezménnyel és AJÁNDÉK MEDITÁCIÓVAL

Bővebb információ

Ez a csomag nem csak bemutatja, de meg is tanítja mennyi mindenben tud segíteni a hipnózis a mindennapi életben!

Használd ezt a tudást arra, hogy tovább lépj és valóra váltsd az álmaid. Az irányítás így a Te kezedben lesz!

 

MOST AJÁNDÉK MEDITÁCIÓ 5.500 Ft értékben és INGYEN SZÁLLÍTÁS

Összeállítottunk Neked egy olyan csomagot, aminek a segítségével mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat.

Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni.

Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz.

És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül.

Salinger Richárd a " Hipnózis itt és most " című könyvében, valamint a hozzá kapcsolódó " Varázsszavak és hipnotikus nyelvi minták " és legújabb termékével a "Segítő beszélgetés" kártyákkal egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához.

Ricsi már jó ideje vezeti saját iskoláját, a Hipnózis Akadémiát, így saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen  szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. 

A csomag tartalma: 

- 1 db Hipnózis ITT és MOST! című könyv 

- 1 csomag Varázsszavak és Kommunikálj jól I. - II. kártyapakli + ajándék kártyatartó zsák

- Ajándék vezetett meditáció "Gondolatok leállítása a fejben" 5.500 Ft értékben

Akármit is gondolsz arról, hogy mi a hipnózis, biztos lehetsz benne, hogy tévedsz. A hipnózis univerzális tudomány és művészet egyben, nem korlátozódik az orvoslásra vagy a színpadi trükkökre. Különösen nem valamiféle gonosz erőt, fekete mágiát kell a szó mögé képzelni, amivel védteleneket és ártatlanokat lehet akaratuk ellenére megbűvölni. Amikor hipnózisról beszélünk sokkal inkább egy gondolkodásmódot és egy nagyon tág technikai repertoárt érdemes elképzelni. Ez a különleges gondolkodásmód az élet minden területén hasznosítható, a sportolók vagy kollégák teljesítményfokozásától az udvarláson keresztül egészen a masszőrök, tanárok, reklámszakemberek vagy szülők hatóerejének és meggyőzőerejének növeléséig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.