Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Hipnózis a gyakorlatban: - 24% kedvezménnyel, INGYEN szállítás

Ár:
22.178 Ft
16.853 Ft
Kedvezmény: 24%
Elérhetőség: Raktáron

AZONNALI GYAKORLATI SEGÍTSÉG 

AMIT MINDIG IS TUDNI AKARTÁL A HIPNÓZISRÓL

Ha most megrendeled, INGYENESEN VISZI A FUTÁR neked! 

Összeállítottunk Neked egy olyan csomagot, aminek a segítségével mindent megtanulhatsz – lépésről lépésre - arról, hogyan hipnotizálhatod magad és másokat. Hogyan hipnotizálnak téged mások úgy, hogy észre sem veszed, miközben talán azt gondolod, hogy téged nem lehet hipnotizálni. Megtanulhatsz olyan nyelvi formulákat, amelyekkel a tudatot megkerülve egyenesen a tudattalanhoz beszélhetsz. És megértheted, hogy egyesek miért érik el a céljaikat viszonylag könnyedén, miközben másoknak ez sehogyan sem sikerül.

Salinger Richárd a " Hipnózis itt és most " című könyvében, valamint a hozzá kapcsolódó " Varázsszavak és hipnotikus nyelvi minták " és legújabb termékével a "Segítő beszélgetés" kártyákkal egészen újszerűen nyúl a hipnózis hatalmas témájához. Ricsi már jó ideje vezeti saját iskoláját, a Hipnózis Akadémiát, így saját tapasztalatait felhasználva gyakorlottan mutatja be a szakma alapvető illetve haladó fortélyait, legyen  szó indukciókról, varázsszavakról, elakadásokról, színpadi hipnózisról vagy bármilyen élethelyzetről, amelyben jól jöhet a hipnózis ismerete. 

A csomag tartalma: 

- 1 db Hipnózis itt és most című könyv bővebben

- 1-1 db Varázsszavak és Hipnotikus nyelvi minták kártyapakli I. és II. + ajándék kártyatartó zsák, bővebben

- Segítő beszélgetés kártyák + ajándék kártyatartó zsák, bővebben

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!