Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Önismereti kártya és "Hagyd, hogy valóra váljanak az álmaid!" meditáció: - 20 % kedvezménnyel

Ár:
9.980 Ft
7.980 Ft
Kedvezmény: 20%
Elérhetőség: Raktáron

Válaszd most legnépszerűbb termékeinket csomagban

 

1 csomag Önismereti kártya és most a legsikeresebb meditációnk "Hagyd, hogy valóra váljanak az álmaid" kedvezményesen 

A MEDITÁCIÓ EMAILBEN FOG ÉRKEZNI A KIFIZETÉS UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL A KÁRYTA PEDIG KISZÁLLÍTÁSSAL/ vagy POSTÁN amit választottál!

 

Az önismeret, a világ legcsodálatosabb ismerete! Nélküle csupán össze-vissza tévelygünk az életünkben, és akármi is történik, nem tudunk vele igazán mit kezdeni. 

Szerencsére az önismeret nem egy adottság, amivel születünk és vagy adatik belőle valamennyi vagy nem, inkább képesség, amely folyamatosan fejleszthető és nagyon hasznos is fejleszteni. Az önismeret legnagyobb előnye, hogy tudod, mit akarsz és mit nem akarsz. Így könnyedén tudsz dönteni minden helyzetben, továbbá képes vagy vállalni a konfliktusaid és nem félsz az elutasítástól.

MEDITÁCIÓ: Régóta dédelgetett terved vagy terveid vannak, és úgy érzed, mindig meg is maradnak majd a tervek szintjén. Pedig ennek nem kell így lennie. Tarts velünk, megmutatjuk, hogyan válhatnak valóra a legbelsőbb kívánságaid.

Bővebb információ

Mire jó az Önismereti kártya?
 

1. Többször is meg fogod magad lepni

2. Jobban megértesz másikat

3. Szórakozva tanulsz magadról új dolgokat

4. Rengeteg önismereti játékkal találkozhatsz

5. Ha előveszed, azonnal a középpontba kerülsz

6. Széles körben felhasználható, akár a munkád során is

7. Kitűnő ajándék

8. Nem foglal sok helyet, bárhová elviheted magaddal

9. Új megvilágításba helyezhet embereket, eseményeket az életedben

Hogyan használd az Önismereti kártyát?

A kártya használata egyszerű. Egyik oldalán található az önismereti feladat leírása, a másik oldalon található – feladattól függően - a gyakorlat értelmezése, magyarázata, megoldása. Harmincegy kártya található a csomagban. Egy hónapon át minden napra egy gyakorlattal. Ha nagyon türelmetlen vagy akkor két gyakorlatot is elvégezhetsz egy nap, de ennél többet nem érdemes.

Ez a kártya egyszerre játék és önismereti út. Ezen az úton nem lehet és nem is szabad rohanni. Érdemes engedni, hogy a lapokon a feladatok dolgozzanak benned. Biztosan lesznek olyan gyakorlatok, amelyek nagyon elgondolkodtatnak és lesznek olyanok, amik kevésbé. Talán lesz közöttük olyan gyakorlat, amire legyintesz és lesz olyan, amin komolyan meglepődsz majd. Ez teljesen normális, hiszen itt nem egy pakli kártyát vásárolsz meg, hanem egy kalandos utazást önmagad mélyebb megértése felé.

MEDITÁCIÓ

Nagyon erős és professzionális gyakorlat. Ezt tulajdonképpen egy mestermeditáció. Azok számára dolgoztuk ki, akik megértették, hogy bizonyos célok eléréséhez sajnos nem elegendő vágyni arra, hogy elérd a célt. Nem elég a vizualizáció és teljesen reménytelen mantrákat hajtogatni magadban, vagy fényképeket kitűzni a szobád falára. Sok célnál elegendő némi vágy és elképzelés, egy kis lemondás és már ott is vagy, ahova szerettél volna eljutni. Ezt a meditációt ennél sokkal többre terveztük. Ennek a meditációnak az a célja, hogy legyőzze benned, az „ellentétes igyekezet” törvényét.

Az ellentétes igyekezet törvényének lényege, hogy bármilyen célt tűztél ki magad elé, azt azért nem éred el, mert minél jobban vágysz rá, annál jobban félsz is tőle. És ahogyan lépsz egyet előre a cél felé, megijedsz és akaratod ellenére visszalépsz. Az ellentétes igyekezet törvénye egy bénító, véget nem érő toporgó táncra emlékeztet. (Így szoktak táncolni az emberek a bezárt mellékhelység ajtaja előtt.)

Ez a nagyon nagy erejű meditáció először segít feltérképezni, hogy valójában mi az, ami megakadályoz abban, hogy elérd a célod. Azután lépésről lépésre lebontja a belső és a külső akadályokat, majd egy olyan fenntartható tudatállapotot teremt, ami kikapcsolja a mélyben megbújó félelmeidet és blokkjaidat.

Kis célok elérésére is használható természetesen, de nagy, távoli, elérhetetlen célok lehető legkönnyebb elérésére terveztük.

Időtartam: 29 perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!